Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Υπουργός-“λιποτάκτης” σε ταξίδι αναψυχής στις ΗΠΑ!

Κι ενώ οι σχέσεις με την Τουρκία μυρίζουν μπαρούτι



Kι ενώ οι σχέσεις με την Τουρκία μυρίζουν μπαρούτι και δύο Ελληνες στρατιωτικοί αγωνιούν στις τουρκικές φυλακές ο πολιτικός προιστάμενος του Λιμενικού, ο διορατικός αρχιράπερ Π.Κ. της NOVARTIS ετοιμάζεται για ταξίδι αναψυχής στις ΗΠΑ με 9 συνοδούς, όπως μεταδίδει το kalami.news

Ο υπουργός Ναυτιλίας θα αφιχθεί στην Νέα Υόρκη, Τετάρτη βράδυ 14 Mαρτίου ’18. Την επόμενη ημέρα θα συναντηθεί με το Συμβούλιο ενός ναυτικού… ”κλάμπ”, με την επωνυμία ”AMERICAN P&I CLUB”, ενώ άλλη συνάντησή του δεν προβλέπεται.
Την επόμενη ημέρα το πρωί (Παρασκευή, 16 Μαρτίου) αναχωρεί γιά Τάμπα Φλόριδα, όπου θα παραμείνει και το Σαββατοκύριακο, υποθέτουμε γιά την παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου), που γίνεται Κυριακή 18 Μαρτίου, στο ”ελληνικό χωριό” Τάρπον Σπρινγκς.
Αργά Κυριακή βράδυ, επιστρέφει στην Νέα Υόρκη, όπου την Δευτέρα 19 Μαρτίου, θα παραστεί σε εορταστική εκδήλωση γιά 25η Μαρτίου στο Μπρούκλυν και θα υπογράψει ”μνημόνιο συνεργασίας” του AEN ‘Yδρας (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού), με το Sunny Maritime College.
Γιά την Τρίτη και την Τετάρτη (20 και 21 Μαρτίου ’18), δεν υπάρχει οτιδήποτε στο πρόγραμμα του υπουργού και της 9μελούς συνοδείας του. Την Τετάρτη, αργά το βράδυ, η αποστολή αναχωρεί γιά ... επιστροφή στην Αθήνα.
Στην συνοδεία του υπουργού, υπάρχουν 4 σύμβουλοι και 5 του Λιμενικού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επαφές με Λιμενικό ΗΠΑ ή με οτιδήποτε που να σχετίζεται με ναυτιλία, δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα του κ. Κουρουμπλή. Αυτό πιστοποιεί ότι πρόκειται γιά… ”τουριστική” επίσκεψη, αφού ”λεφτά υπάρχουν”.
Σημ.: Κάτι τέτοια γεγονότα, έχουν αναγκάσει τους Ομογενείς ΗΠΑ να αποκαλούν δημόσια ‘Ελληνες υπουργούς, ”ασυνείδητους γαϊδουροτουρίστες’


https://kourdistoportocali.com/news-desk/ypourgos-lipotaktis-se-taxidi-anapsychis-stis-ipa/

Δεν υπάρχουν σχόλια: