Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ανατριχίλα ... άγνωστοι Μακεδονομάχοι ήρωες από το Αιτωλικό, έδωσαν το παρόν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα, για το Μακεδονικό.


Μπορεί να μην είναι γνωστοί στο πλατύ κοινό, μπορεί να έχουν χαμηλό προφίλ λόγω σεμνότητας, μπορεί η καρδιά τους να ξεσκίζεται όταν ακούνε ότι οι προδότες πάνε να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, στις κούρβες της Άνω Βαρδαρίας, αυτό όμως δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε αυτά τα παλικάρια του Αιτωλικού, ώστε να καθίσουν στα αβγά τους και να απολαύσουν το μισθό που τους δίνει η πατρίδα.

Οπότε και παρ όλες τις αντιξοότητες και με όση δύναμη τους απέμεινε μετά από τόσους χρόνους πολέμου για την υπεράσπιση του τόπου τους, δηλαδή του Αιτωλικού μας, βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή του συλλαλητηρίου, διακινδυνεύοντας ακόμη και την κλονισμένη τους υγεία.

Παρακαλούμε με κάθε σοβαρότητα και σεβασμό που πρέπει να μας διακατέχει όλους αυτή τη στιγμή, να δείτε παρακάτω την φωτογραφία του Αιτωλικιώτη Μακεδονομάχου που μας εκπροσώπησε όλους στο μέτωπο της πλατείας Συντάγματος ...



Όχι ρε πού..η μου, πάει η Μακεδονία μας, πάει ο αγώνας μας, πάει και η ελπίδα μας !!!

Το ρεμάλι που αντικρίζετε, ως γνωστό είναι ο μούκουλας, ο οποίος ως πρόεδρος του ΔΔ Αιτωλικού δεν κατάφερε να μας προστατέψει από το νερό του καραπάνου που μας έδινε να πιούμε, δεν μπόρεσε να ορθώσει το ανάστημά του σε κανένα θέμα ώστε να υπερασπίσει την υπόληψη και την υγεία των Αιτωλικιωτών, χαρακτήρισε λυσσασμένους όσους προσπαθούσαν να διασφαλίσουν εμφιαλωμένο νερό για τις οικογένειές τους και ανήγαγε σε φυσικό φαινόμενο όσες καταστροφές χτύπησαν το Αιτωλικό, από τις εσκεμμένες αμέλειες του καραπάνου ( του κατά δήλωση, δημάρχου Μεσολογγίου ), βιολογικός - φύκια στη Νίδοβα, παράνομος αγωγός λυμάτων στη λιμνοθάλασσα - πηγή Κεφαλοβρύσου - γήπεδο Αιτωλικού κλπ. 

Όμως αυτό το ρεμάλι, μπόρεσε να διοριστεί σε όλες τις κρατικοδίαιτες εταιρείες της περιοχή μας, ΤΕΡΝΑ, Αλυκές κλπ, να διορίσει τη σύζυγο στα διόδια της Ιόνιας Οδού και να τρομοκρατεί όποιον θέλει να κάνει καταγγελία ή να υψώσει φωνή, για παρανομίες του καραπάνου ή της ΤΕΡΝΑ, λέγοντάς τους ότι ο δήμαρχος θα τους εκδικηθεί ή ότι τα παιδιά τους θα το πληρώσουν.

Αυτό το καραπανόσκυλο, έχοντας αυτή την προϋπηρεσία στο τόπο του, πήγε να υπερασπιστεί και τη Μακεδονία, σε διατεταγμένη υπηρεσία, ώστε να βάλει και αυτός ένα χεράκι για να πέσει η κυβέρνηση.

Εκτίθεστε κύριοι της ΝΔ.

Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: