Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

88,6 εκ. € σε ΟΤΑ για δίκτυα ύδρευσης - Ποιοι είναι οι 71 Δήμοι-δικαιούχοι, Που είναι ο δήμος Μεσολογγίου οεο ; ; ;

Ο δήμος Μεσολογγίου δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, όχι γιατί η κακιά κυβέρνηση του Σύριζα απέριψε το αίτημα του δεξιού δημάρχου, αλλά γιατί ο δεξιός δήμαρχος έλαβε βεβαιώσεις ότι, αν εντάξει την επένδυση για αλλαγή δικτύων ύδρευσης στον Αναπτυξιακό νόμο, θα έχει εγγυημένα εξασφαλίσει την ένταξη του δήμου στη χρηματοδότηση και μεγαλύτερο ποσοστό για μοίρασμα στους παραπολιτικά δικαιούχους, οι οποίοι δεν είναι μόνο ο δήμαρχος Μεσολογγίου.

Βέβαια για τον φόβο των Ιουδαίων, ο καραπάνος κατέθεσε αίτηση και στο πρόγραμμα του ΥΜΠΕΡΑΑ, η οποία και απερρίφθη λόγο ασχετοσύνης των συντακτών της.
Η ίδια πρόταση κατατέθηκε και στον Αναπτυξιακό νόμο, η οποία εγκρίθηκε μετά βαΐων και κλάδων.

Εδώ λοιπόν μπαίνει το ερώτημα γιατί στη μία απερρίφθη και στην άλλη εγκρίθηκε, όταν μάλιστα πρόκειται για την ίδια πρόταση και τα ίδια χρήματα;

Ξέρει κάτι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας;

Μήπως ξέρει κάτι περισσότερο ο κουρουμπλής με την τριανταφύλλου;

Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος της ακμάζουσας παραπολιτικής παρεούλας, που συντάσσει μελέτες και τις προωθεί στα κατάλληλα πρόσωπα κλειδιά στη δημόσια διοίκηση, ώστε να εγκριθούν πριν καν φτάσουν στο πρωτόκολλο;


Μ.Ε.Π

======================================================================================================================================================================================================

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αξιολόγησης και της εξέτασης των ενστάσεων για την Δράση «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών». Επιλέχθηκαν οι 71 προτάσεις με την υψηλότερη βαθμολογία και συνολικό προϋπολογισμό 88.6 εκατ. ευρώ.

Στρατηγικός στόχος του προγράμματος του ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) του ΕΣΠΑ 2014-2020 είναι η διασφάλιση της ορθολογικής διαχείρισης των υδατικών πόρων της χώρας καθώς και η βελτίωση της ποιότητας και της επάρκειας των αποθεμάτων με ταυτόχρονη μείωση των διαρροών.

Πρόσφατα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ενέκρινε την αύξηση της χρηματοδότησης του προγράμματος κατά 58 εκατ. ευρώ.

Με την αύξηση αυτή, η συνολική χρηματοδότηση του προγράμματος ανήλθε στα 88.6 εκατ. ευρώ και ικανοποιεί το σύνολο των ώριμων προτάσεων οι οποίες κατατέθηκαν από Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης και ΟΤΑ Α΄ βαθμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ 71 ΔΗΜΟΥΣ ΔΙΚΕΙΟΥΧΟΥΣ

Κάντε κλίκ ΕΔΩ

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/475833

Δεν υπάρχουν σχόλια: