Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ο καραπάνος τα κατάφερε, η δικαίωση είναι χειροπιαστή




Φιέστα διαδικτυακή είχε χθες ο καραπάνος (δήμαρχος Μεσολογγίου, για όσους δεν θυμούνται), ώστε να πείσει μάλλον πρώτα από όλα τον εαυτό του ότι ακόμη υπάρχει στο αξίωμα του δημάρχου.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και όλοι οι χειροκροτητές που έμμισθα λαδώνονται σε μηνιαία βάση από τον αρχηγό.

Η αντιπολίτευση απούσα, δεν νομιμοποίησε και καλά έκανε την κακόγουστη φιέστα ενός ανθρώπου που ακόμη ψάχνει το εγώ του, στο λαβύρινθο της σκέψης του.

Οι δε δημότες που δεν παρακολούθησαν το χείμαρρο της ουτοπίας που εξαπέλυσε ο δήθεν δήμαρχος του Μεσολογγίου, ήταν και οι μόνοι κερδισμένοι της χθεσινής βραδιάς.

Κέρδισαν τουλάχιστον την μακροημέρευση των μαλλιών τους πάνω στο κεφάλι τους.

Οι υπόλοιποι που παρακολούθησαν μέσω ίντερνετ την φιέστα, ή πέθαναν στο γέλιο με την παρουσία και τις σωματικές χελοκινήσεις του ευτραφούς κηρίου, που έλεγε ότι είναι δήμαρχος και έκανε πάμπολλα έργα στο δήμο, ή έπιναν λεξοτανίλ, μπας και συντονιστούν με τον φανταστικό κόσμο του δημάρχου.

Για το τέλος βέβαια ο ηγέτης του τόπου μας, δεν μπορούσε να ξεχάσει αυτούς που τον πλήγωσαν, αυτούς που τον εγκατέλειψαν και τώρα τον καρφώνουν στο τοίχο.
Δεν μπορεί με τίποτα ο καραπάνος να το ξεπεράσει, δεν μπορεί να συγχωρέσει τους λιποτάκτες που προτίμησαν το βάδην στα δύο τους πόδια και όχι στα τέσσερα όπως οι υπόλοιποι.

Κατάπτυστοι και από εμάς, προτείνουμε την ...ατιμωτική αφαίρεση των κορδονιών από τα παπούτσια τους και εν συνεχεία, το θάψιμο σε βαθύ λάκκο που θα έχει σκάψει το μηχάνημα που έσκαψε τα ρέματα, για τα οποία ο αγωνιστής δήμαρχος καραπάνος διώκεται από τη δικαιοσύνη για απάτη.

Τα δε δάκρυά τους, να διυλιστούν από τα φίλτρα ενεργού άνθρακα της πηγής του Κεφαλοβρύσου, με απευθείας ανάθεση στον ίδιο κύριο που κατοχυρώθηκε η επένδυση, αλλά όλος τυχαία και αυτός διώκεται για απάτη, από τα δήθεν έργα στο ΧΥΤΑ του Μεσολογγίου.

Ρε τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε;


Μαζέψτε τον, είναι κρίμα ο τοπικός μπουλούκος μας, να τραμπαλίζεται δημόσια θέα



ο κουμπάνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: