Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ξεκατίνιασμα μεταξύ καραπάνου - Σταματάτου της ΔΕΥΑΜ και στη μέση το Αιτωλικό

Ένα άγριο ξεκατίνιασμα, αλλά ιδανικό για το επίπεδο των δύο ανδρών, εκτυλίσσεται στα τοπικά ΜΜΕ με αφορμή την αγορά ενός τζιπ από την ΔΕΥΑΜ για τη μεταφορά του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας.

Άρπαξε την ευκαιρία ο καραπάνος και επιτίθεται στον Σταματάτο για περιττά έξοδα και κατασπατάληση των χρημάτων της εταιρείας, τα οποία βεβαίως και δεν έχει μιας και είναι στο κόκκινο το ταμείο της.

Εδώ βέβαια δε γελάμε, έχουμε κάνει την αφόδευσή μας από το γέλιο και το εναποθέτουμε στο βιολογικό καθαρισμό του Αιτωλικού αλλά και στο ΧΥΤΑ στο Μεσολόγγι, που ακόμη σιγοκαίει από άγνωστη αιτία.

Όλα τα έχουμε ακούσει από τον μπανιέρα, αλλά να κάνει κριτική για κατασπατάληση χρημάτων και να εμφανίζεται ως υπερασπιστής της ορθής διαχείρισης των δημοσίων χρημάτων, αυτό ούτε ως ανέκδοτο δεν στέκει.

Ένας δήμαρχος, αγαπητέ και κύριε μπανιέρα, που τον πιάσανε στα πράσα να πληρώνει έργα που δεν έγιναν, τουλάχιστον για λόγους αρχής (όπου ακόμη και ο λήσταρχος Νταβέλης τηρούσε) επιβάλει σιγή κουτσομούρας.

  Εεε κάπου καταντάει και κωμικοτραγικό, τουλάχιστον το καμάρι της ΔΕΥΑΜ αγόρασε κάτι υπαρκτό.

Επίσης θεωρούμε γελοιότητα, αν όχι υποκρισία και από τους δύο χαραμοφάηδες, να ...
επικαλούνται την ύδρευση του Αιτωλικού και το καλό των δημοτών, ώστε να ξεκατινιαστούν.

ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ, έρχονται εξελίξεις που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
Για όσους θέλουν να διαβάσουν τα κατσίκια να βελάζουν σε ξένο αχυρώνα ας διαβάσουν εδώ την επιστολή Σταματάτου, ενάντια στον κλασομπανιέρα και τις καταγγελίες του για την ύδρευση του Αιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: