Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ούτε παραγγελία να τον είχαμε ...

Η φυλλάδα του Μεσολογγίου έστω και για μια φορά, ξεπέρασε ακόμη και εμάς, στην στην κριτική στάση απέναντι στον υποτιθέμενο δήμαρχο Μεσολογγίου καραπάνο.

Με άρθρο που αναμεταδίδει το μήνυμα καραπάνου προς τους δημότες για τα τρία χαμένα χρόνια της διοίκησή του, η φυλλάδα του Μεσολογγίου συνοδεύει αυτή την ανακοίνωση με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που σας δείχνουμε και εμείς και μάλιστα με τον πηχυαίο τίτλο Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον τα 3 χρόνια Καραπάνου.

Είναι η πρώτη φορά που φυλλάδα του Μεσολογγίου έκανε την καλύτερη επιλογή για να εξυμνήσει το αφεντικό και προϊστάμενό της, έστω και μέσω αυτής της φωτογραφίας.

Τι να πρωτοπεί κανείς και τι να δευτεροσχολιάσει.

Ότι το ηλίθιο βλέμμα καραπάνου, υποτίθεται ότι κοιτάζει το μέλλον; και αν ναι, ποιο μέλλον; το δικό του; του δήμου ή της μίζας από τα ανύπαρκτα έργα που εφευρίσκει καταστρέφοντας τις ήδη υπάρχουσες υποδομές, ώστε να τις ξαναφτιάξει για να ενθυλακώσει το 25% ως μίζα;

Αυτό δεν είναι βλέμμα, είναι ποίημα, είναι ο εθνικός ύμνος μιας καλοκάγαθης αγελάδας που την έπιασε κόψιμο, αλλά ντρέπεται να τα αφήσει.

Από την άλλη, μιας και εμάς μας αρέσουν τα συνωμοσιολογικά σενάρια, ρωτάμε ... μήπως η φυλλάδα του Μεσολογγίου βλέπει να ... ζυγώνει το τέλος με γοργά βήματα και ψάχνει σιγά-σιγά και αθόρυβα, νέο αφεντικό; δηλαδή σπόνσορα; δηλαδή ψωμοδότη βρε αδελφέ και έτσι στο ταπεινό, ξεγυμνώνει τον ήδη απαξιωμένο πολιτικά και κοινωνικά δήμαρχο;


Ότι και να ισχύει εμείς τους λέμε για ακόμη μια φορά μπράβο, τέτοιο χουνέρι, ούτε με εκατό φοτοσόπια δεν γίνεται.

Όταν η πραγματικότητα θριαμβεύει, η φυλλάδα του Μεσολογγίου αφήνει εποχή με τις φωτογραφίες της.

Αν θέλετε να διαβάσετε το άρθρο κάντε κλικ εδώ, αλλά σας υποσχόμαστε ότι δεν θα τελειώσετε ούτε καν τη δεύτερη γραμμή του κειμένου. 


Το βλέμμα του ηγέτη στο μέλλον ... θα σας τα πει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: