Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Μενίδι όπως Αιτωλικό !!!

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να χαρακτηρίζουν ρατσιστές όσους αντιδρούν σε έκνομες ενέργειες, συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων και κάποιοι άλλοι να επιβάλουν ατιμωρησία με διάφορα νομικίστικα τερτίπια, αυτό δεν τους κατατάσσει στη σφαίρα του προοδευτικού.

Πάρτε μέτρα με του Γύφτους, όπως και με κάθε λαμόγιο που εκμεταλλεύεται την αποσάθρωση της δημόσιας διοίκησης, πριν είναι αργά, πριν θρηνήσουμε και εμείς θύματα όπως στο Μενίδι.

Κανείς δεν θέλει να επαναληφθούν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Αιτωλικό πριν λίγα χρόνια.

===============================================================================================================================================================================================


Δεν ξεθυμαίνει η οργή των κατοίκων του Μενιδίου: Νέα πορεία για τον 11χρονο Μάριο (εικόνες, βίντεο)

Δεν κοπάζει η οργή των κατοίκων του Μενιδίου μετά την ανείπωτη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή του 11χρονου Μάριου. Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη άλλη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με βασικό σύνθημα «έξω η πρέζα απ΄το Μενίδι».

Οι κάτοικοι, που έχουν «υποσχεθεί» ότι θα κάνουν κινητοποιήσεις έως ότου η Πολιτεία ανταποκριθεί στο αίτημά τους να κάνει ό,τι χρειάζεται για να πάψουν να ζουν με φόβο για τα παιδιά τους και τους ίδιους. ...



http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: