Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Είναι ο Σόρος στα σκοινιά; Έρχονται σπουδαία νέα για την Ελλάδα! Μείνετε συντονισμένοι…

Ξαφνιάστηκαν οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη με την εκλογή του Ντόναλτ Τράμπ στην Προεδρία των Η.Π.Α. γιατί τα Μ.Μ.Ε. είχαν προπαγανδίσει υπέρ της σίγουρης νίκης της Χίλαρυ Κλίντον.

Τι συνέβη τελικά; Όπως είχαμε αρθρογραφήσει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 «Τράμπ και Χίλαρι: Οι μαριονέτες της νέα παγκόσμιας τάξης πραγμάτων!» ο Ντόναλντ Τράμπ είναι ο άνθρωπος που επέλεξαν οι Ρότσιλντς, εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια ως τον καταλληλότερο για να οδηγήσει την ανθρωπότητα στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!

Όχι ένα, ούτε δυο, τριάντα χρόνια προετοιμάστηκε αυτός ο άριστος ηθοποιός, με τη γλαφυρή προσωπικότητα. Το προφίλ του αυτοδημιούργητου, εκατομμυριούχου γόη, που πάνω απ΄ όλα είναι πατριώτης, είναι ότι σαγηνευτικότερο μπορούσαν να σκεφτούν οι «Πεφωτισμένοι», που έχουν καθυποτάξει υπό την πλήρη έλεγχου τους, αυτή τη δήθεν «δημοκρατική κοινωνία».


Βέβαια, είναι για κάποιους ίσως αντιληπτό, πως ο ρόλος που καλείτε να παίξει ο ηθοποιός Ντόναλτ, δεν είναι απλός, σαν το ρόλο των προηγούμενων Προέδρων των Η.Π.Α., γιατί η δική του αποστολή είναι να ...οδηγήσει την τελευταία Αυτοκρατορία στο κύκνειο άσμα της!

Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι αποτέλεσμα της μη επίτευξης του σχεδίου της υποδούλωσης των λαών μέσω του άρματος της Ενωμένης Ευρώπης. Οι οικογένειες που ελέγχουν τον πλανήτη βρίσκονται πλέον σε σύγχυση αλλά και σε διαμάχη!

Πριν από τις εκλογές που θα αναδείκνυαν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ ο γνωστός στην Ελλάδα George Σόρος, είχε ταχθεί υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και είχε χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατείας της με το ποσό των 20 εκατ. δολαρίων. Επίσης είχε στοιχηματίσει υπέρ της υποψηφίου του Δημοκρατικού κόμματος, χάνοντας έτσι κοντά στο 1 δις. δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Στην συνέχεια με τις πρώτες ημέρες μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ είχαν, ως απρόσμενο αποτέλεσμα, την άνοδο του αμερικανικού χρηματιστηρίου. Και αυτά ήταν καταστροφικά νέα για το hedge fund του Σόρος το οποίο μέχρι τώρα μετρά μόνο απώλειες.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανέμενε πως θα υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδη, καθώς περίμενε πως οι εκλογές θα οδηγούσαν σε οικονομική κρίση. Ο ίδιος ήταν σίγουρος πως η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα οδηγούσε σε μία κατρακύλα των μετοχών. Και πόνταρε σε αυτό. Όμως, ο δείκτης Dow Jones σκαρφάλωσε 9,3% υψηλότερα, καθώς το χρηματιστήριο σημείωσε άνοδο.

Η στάση του Σόρος λοιπόν αποδείχθηκε λανθασμένη. Οι απώλειές του ξεπερνούν πια το 1 δισεκατομμύριο δολάρια και εάν δεν είχε προλάβει να εγκαταλείψει στα τέλη του 2016 έναν μεγάλο αριθμό από αρνητικά «στοιχήματα», οι απώλειες θα ήταν ακόμα μεγαλύτερες.

Αυτό λοιπόν είναι αρκετό για να αρχίσει ο πόλεμος. Ο Σόρος έβαλε στο στόχαστρο τον Ντόναλτ Τράμπ και με τις ΜΚΟ που έχει συστήσει σε όλο τον πλανήτη ξεκίνησε την εκστρατεία κατασυκοφάντησης του νεοεκλεγμένου Προέδρου των Η.Π.Α.!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής χαρακτήρισε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ «απατεώνα» και «εν δυνάμει δικτάτορα», προεξοφλώντας ότι θα αποτύχει!


Ο Σόρος δεν μπορεί να αποδεχτεί πως οι Ρότσιλντς αποφάσισαν να αλλάξουν άρδην το σκηνικό και από την προσπάθεια υποδούλωσης των ανθρώπων μέσω της λαθρομετανάστευσης και του κινήματος της ομοφυλοφιλίας του οποίου βασικός χρηματοδότης ήταν ο Σόρος, πνέει πλέον νέος σφοδρότερος άνεμος που θα σαρώσει όλη την υδρόγειο, διαφορετικός ίσως από τα δικά του συμφέροντα.

Ο Σόρος είναι ένα είδος «Άγιο Βασίλη», για πολλούς πολιτικούς ανά τον πλανήτη και δη των πολιτικών της Ελλάδας, που μοιράζει εκατομμύρια για «καλές πράξεις» και για μία παγκόσμια κυβέρνηση, που ζητούσε πρόθυμους υποστηριχτές, με το αζημίωτο φυσικά.

Οι επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης κρατών ήταν η ειδικότητα, ίσως και το χόμπι του. Είναι γνωστή η επέμβαση του στα δρώμενα της Ουκρανίας, όπου κατάφερε την πλήρη αποσταθεροποίηση της, στην Πολωνία, στην Ουγγαρία και σε πολλές άλλες χώρες, αλλά και στην Ελλάδα, πρώτα ως ο βασικότερος χρηματοδότης του ψευτοκράτους των Σκοπίων και στις μέρες μας, ως χρηματοδότης των τελευταίων κυβερνήσεων και όλων των κομμάτων, καθώς και ο χρηματοδότης των μεταναστευτικών ορδών που καταφθάνουν στην χώρα μας.

Όμως πλέον ο Σόρος είναι στα σκοινιά! Είχε αποξενωθεί από τον Πρόεδρο της Ρωσία, τον πρόεδρο του Ηνωμένου Βασιλείου και εσχάτως και από τον Ντόναλντ Τράμπ, τον νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α.! Ο πολέμιος των αυτοχθόνων χριστιανικών πολιτισμών, που μπορούσε να ανατρέπει κυβερνήσει με «μόνο μια κίνηση του δακτύλου του», έγινε ο νούμερο ένα εχθρός των αμερικανών, των ρώσων αλλά και των κινέζων και οι εξελίξεις αυτές, σηματοδοτούν ραγδαίες εξελίξεις, αλλά και σπουδαία νέα για την Ελλάδα!!! Μείνετε συντονισμένοι…

Α.Δ.




http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: