Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση παρωδία από την ΔΕΥΑΜ. Συνεχίζει να λέει ψέμματα και να παίζει με τις ζωές των Αιτωλικιωτών.

Σε μια ανακοίνωση παρωδία προχώρησε η ΔΕΥΑΜ χθες για να κερδίσει εντυπώσεις και τίποτα παραπάνω.

Ανακοίνωσε ότι κάποια δίκτυα ύδρευσης της γύρω περιοχής, κουμπώνουν ή θα κουμπώσουν στις επόμενες μέρες στο κεντρικό δίκτυο του Αιτωλικού, προσπαθώντας με αυτό το τρόπο να εξιλεωθεί στα μάτια των δημοτών του Αιτωλικού η ίδια μαζί με τον υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου καραπάνος.

Αυτή η ανακοίνωση έγινε μάλιστα μέσω ίντερνετ σε κάποια τοπικά σάιντ, εμείς ψάξαμε να βρούμε αυτήν την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ΔΕΥΑΜ και δεν βρέθηκε πουθενά, τόσο σοβαρή και επίσημη ήταν.

Τα πράγματα είναι απλά, ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου καραπάνος και η εγκληματική ΔΕΥΑΜ, προσπαθούν να φέρουν νερό στις βρύσες που να μην έχει μαύρο χρώμα και να μην συνοδεύεται από δυσοσμία, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και η αγανάκτηση των Αιτωλικιωτών και μέχρις εκεί.

Αυτό το νερό δεν συνοδεύεται από καμιά εγγύηση, από καμιά υπηρεσία ότι είναι πόσιμο και ασφαλές.

Μάλιστα η δομή του κειμένου, αφήνει τους ταλαιπωρημένους δημότες να οδηγηθούν στο συμπέρασμα ότι όλα τέλειωσαν, η βλάβη αποκαταστάθηκε και επειδή έχουμε γραφειοκρατία, θα αργήσει λίγο, αλλά ακολουθεί και η σφραγίδα της Δ. Υγείας.

Αν κάτι συμβεί με την υγεία ενός ανθρώπου, θα πούνε ότι ουδέποτε εμείς επιτρέψαμε τη χρήση του και αν δεν συμβεί, θα έρθουν να πάρουν τα επινίκια.

ΔΕΥΑΜ και καραπάνος συνεχίζουν να παίζουν με τις ζωές των Αιτωλικιωτών, με μοναδικό σκοπό την ενθυλάκωση των εκατομμυρίων μιας ανύπαρκτης μελέτης, όπου σε συνεργασία με την άοσμη-ανύπαρκτη Σταρακά και τον κύριο τίποτα Κατσιφάρα, προωθούν επένδυση εκατομμυρίων σε ανύπαρκτο επενδυτικό αντικείμενο, όπως αυτό της πηγής του Κεφαλοβρύσου.

Είναι κοινοί απατεώνες.

Διαβάστε την Ανακοίνωση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Γραφείο Δημάρχου
Γραφείο Επικοινωνίας
και Δημοσίων Σχέσεων
Ι.Π. Μεσολογγίου 6-1-2017
Ταχ. Δ.νση : Π. Σταυροπούλου 31
Ταχ. Κώδικας : 302 00
Τηλ. 26313-60903
Fax: 26313-63444
e-mail: epikoinonia.mes@gmail.com
Ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΜ για το νερό του Αιτωλικού
Για το πρόβλημα του νερού του Αιτωλικού που έχει προκύψει, η ΔΕΥΑΜ σας ενημερώνει για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα:
«Συνδέσαμε το δίκτυο του Νεοχωρίου και της Μάστρου με το δίκτυο της Μπούζας(6), της Αστροβίτσας(7) και μέρους των εργατικών κατοικιών(8).
Συνδέσαμε τις δύο γεωτρήσεις των Τσαγκριναίϊκων με το δίκτυο του Αιτωλικού(4)(νησί) και του υπολοίπου μέρους των εργατικών κατοικιών(5).
Συνδέσαμε το Σταθμό Αιτωλικού μέχρις τα Ανατολικά Γεφύρια(3), το Κεφαλόβρυσο(2) και το Χαλίκι(1), με την πηγή του Κεφαλοβρύσου αποκλειστικά.
Έως αύριο 07-01-2017 το μεσημέρι, θα έχει συνδεθεί και το δίκτυο του Μεσολογγίου με τις παραπάνω περιοχές.
Συνοπτικά, όλες οι περιοχές της Δ.Κ. Αιτωλικού εκτός από το Σταθμό Αιτωλικού μέχρι τα Ανατολικά Γεφύρια, το Κεφαλόβρυσο και το Χαλίκι, ΕΧΟΥΝ ...ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ από την πηγή στην οποία δημιουργήθηκε το πρόβλημα των τελευταίων ημερών.
Η ΔΕΥΑΜ σας ενημερώνει πως εκκενώνει όλα τα δίκτυα μέσω κρουνών και τερματικών βανών.
Από σήμερα το βράδυ, με σύσταση της Δ/σης Υγείας, γίνεται απολύμανση με υπερχλωρίωση των δικτύων που τροφοδοτούνται από τις γεωτρήσεις και την πηγή του Κεφαλοβρύσου η οποία θα διαρκέσει έως τις 09.00π.μ. της 07ης Ιανουαρίου 2017.
Συστήνουμε στους καταναλωτές από ώρα 20.30, να ανοίξουν τις βρύσες του ζεστού νερού, για μια ώρα τουλάχιστον έως αισθανθούν οσμή χλωρίου. Στην συνέχεια να ανοίξουν τις βρύσες του κρύου για μια ώρα τουλάχιστον έως αισθανθούν οσμή χλωρίου επίσης.
Το Σάββατο πρωί, η Δ/νση Υγείας με τη ΔΕΥΑΜ θα πάρουν νέα δείγματα από όλα τα δίκτυα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: