Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ο καραπάνος τώρα θέλει να μηνύσει όλη την επιτροπή αγώνα. Μιλάμε για πολύ φεύγα ο άνθρωπος.

Το ακούσαμε και αυτό και δεν το πιστεύαμε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας από όλο τους κατοίκους του Αιτωλικού στο δημαρχείο του Μεσολογγίου, η επιτροπή αγώνα μπήκε στο κτήριο ώστε να πείσει τον δήμαρχο να βγει στο μπαλκόνι και να δώσει εξηγήσεις για το καθημερινό δράμα που περνάνε, με το βρόμικο αλλά και επικίνδυνο νερό που τρέχει στις βρύσες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δήμαρχος, μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν άφαντος. Άφηνε τα καραπανάκια του Αιτωλικού να τραβάνε το κουπί, δηλώνοντας βέβαια ότι εκπροσωπούν τον εαυτό τους και μόνο.
Στην ερώτηση που είναι ο δήμαρχος μιας και εσείς εκπροσωπείτε μόνο τον εαυτό σας, η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουν και καλό θα ήταν να τον αναζητήσει ο καθένας στο τηλέφωνο ή στο μέρος όπου απολαμβάνει τις γιορτινές του διακοπές.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό κοινωνικό κλίμα, η λαϊκή συνέλευση που έγινε πάνω στο δημαρχείο, αποφασίστηκε η κάθοδος των κατοίκων του Αιτωλικού στο Μεσολόγγι.

Τη στιγμή λοιπόν που μπήκε η επιτροπή στο γραφείο του δημάρχου, ο δήμαρχος τους περίμενε με μεγενθυμένες φωτογραφίες που εστίαζαν στα ... πρόσωπα της επιτροπής πολιτών και σε όσους πρωτοστατούσαν στον αγώνα για αξιοπρέπεια.

Τα λόγια του αφοπλιστικά. Σας έχω κύριοι, σας έχω και σε φωτογραφία, αύριο κιόλας καταθέτω μήνυση εναντίον σας και να δω πως θα ξεμπλέξετε.

Στην αρχή τα άτομα που αποτελούσαν την επιτροπή σάστισαν και νόμισαν ότι ο δήμαρχος κάνει ένα βλακώδες αστείο. Η αλήθεια όμως είναι ότι το εννοούσε και παραλίγο να έρθουν στα χέρια με το παιδοβούβαλο.

Τίποτα δεν αισθάνθηκε ο καραπάνος από όλη αυτή την περιπέτεια του κόσμου, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να σώσει το τομάρι του και μάλιστα δια της απειλής.

Απέδειξε ότι ως πολιτικός είναι ένα απομεινάρι φασιστοειδούς νοοτροπίας και ως άνθρωπος ένας ακραίος παρτάκιας όπου δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί ακόμη και τη δυστυχία των συνανθρώπων του ώστε να διασωθεί προσωπικά αλλά και οικονομικά.

Καλό θα ήταν, τα καραπανάκια του Αιτωλικού, να τον πηγαίνουν από καιρού εις καιρόν και σε κάποιον ψυχολόγο, πιστεύουμε ότι το νοσοκομείο του Μεσολογγίου διαθέτει άριστους επιστήμονες, που δεν θα του αρνηθούν τις υπηρεσίες τους, ακόμη και αν... δηλώνει δήμαρχος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοινος αλήτης το παχύδερμο