Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

OI SIMPSON ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι καταπληκτικό όπως το έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα ότι τα κινούμενα σχέδια Simpson είχαν προβλέψει πριν από δεκαετίες τις σύγχρονες εξελίξεις ακόμα και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Μέχρι και το θάνατο επωνύμων και γνωστών ηθοποιών και τραγουδιστών είχαν προβλεφτεί με έναν περίεργο τρόπο από αυτά τα κινούμενα σχέδια.

Σε αυτό το χαρακτηριστικό βίντεο και επεισόδιο των κινουμένων σχεδίων Simpson, προβάλλονται οι μεγιστάνες των μίντια και ο ρόλος των ΜΜΕ στην δημιουργία κατευθυνόμενων ψυχολογικών καταστάσεων στο ευρύ κοινό στην συγκεκριμένη περίπτωση θίγεται ένα σημαντικό θέμα προς εκφοβισμό της κοινής γνώμης που έχει σχέση με ...την υγεία.


Καλλιεργείται έντεχνα η απειλή των ιώσεων και των καινούργιων ιών που όπως επί το πλείστον κατασκευάστηκαν σε ανθρώπινα εργαστήρια για να τρωθεί το ψυχολογικό ηθικό των ανθρώπων που εμφανίζονται αδύναμοι πλέον να θεραπευτούν από αυτά τα παντοδύναμα μικρόβια.

Εδώ βλέπουμε πω ένας ιός εισβάλει στον οργανισμό δημιουργώντας προβλήματα και δυσλειτουργίες.


Σε αυτήν την συνωμοσία που μετέχει μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κατεστημένου επικεντρώνουν την προσοχή του κοινού σε κατασκευασμένες σύγχρονες υγειονομικές απειλές όπως η γρίπη των χοίρων, η γρίπη των πτηνών κτλ και στην συγκεκριμένη περίπτωση η γρίπη από τις γάτες.

Εδώ πλασάρουν σε συνεννόηση με τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες όπου παίζονται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα τα προκατασκευασμένα εμβόλια δήθεν για την αντιμετώπιση των νέων ιώσεων, με κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι τόσο αδίστακτοι που δεν διστάζουν να κάνουν δοκιμές αντοχής ακόμα και επιβίωσης στα καινούργια εμβόλια, που θα πλασάρουν στον κόσμο για τις υπό κατασκευή σύγχρονες ασθένειες.
Άραγε πια καινούργια πανίσχυρη ίωση κατασκευασμένη σε ειδικά εργαστήρια μας περιμένει στο μέλλον.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: