Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Φως στο τούνελ της δημοπράτησης του νερού βλέπει η τοπική εφημερίδα του Μεσολογγίου (και αγαπημένη του μπανιέρα) Αιχμή

Εμείς γιατί βλέπουμε μόνο την αλλαγή προσώπου της ερωτικής κορασίδος, στη φωτογραφία της τοπικής φυλλάδας και όχι φως στο τούνελ της ύδρευσης του Αιτωλικού;

Ακάθεκτη συνεχίζει την παραπληροφόρηση η τοπική εφημερίδα του Μεσολογγίου Αιχμή, για το νερό ύδρευσης του Αιτωλικού.

Σε αυτό το φύλλο, οι συντάκτες της Αιχμής, είδαν φως στο τούνελ της δημοπράτησης των έργων για την ύδρευση του νερού του Αιτωλικού, σε προηγούμενα έβλεπαν οράματα που εντός ολίγου θα γίνονταν πραγματικότητα, μετά ανακάλυπταν μελέτες που θα έδιναν λύση εντός εξαμήνου, συνεχείς καταιγισμός εκατομμυρίων άλλοτε των ενάμιση, άλλοτε των δύο εσχάτως των τριών και πάει λέγοντας.

Η ουσία του δημοσιεύματος δεν είναι άλλο από την απαλλαγή του δημάρχου Μεσολογγίου γνωστού και ως μπανιέρα, από την κοινωνική κατακραυγή και αγανάκτηση που υπάρχει στο Αιτωλικό στο πρόσωπο του καραπάνου.
Αν λοιπόν απορείτε γιατί δεν έχει γίνει ακόμη το έργο της ύδρευσης που θα φέρει καθαρό νερό στο Αιτωλικό, αγοράστε αυτή την εφημερίδα για να μάθετε ότι ο κλασομπανιέρας ήθελε να το κάνει, αλλά ο νόμος που είχε το υπουργείο δεν επέτρεπε στον πολυχρονεμένο και σε ιδεολογική αφασία δήμαρχο, να το δημοπρατήσει.

Τώρα όμως όλα αυτά λύθηκαν και ανήκουν στο παρελθόν και όλοι εσείς που ετοιμαζόσασταν να πάτε στη Μπούζα να πιείτε νερό, από τις 4 βρύσες που εγκατέστησε η ΔΕΥΑΜ, μη πάτε, η Αιχμή σας το εγγυάται ότι βλέπει φως στο τούνελ.

Βρε καλόπαιδα της Αιχμής δεν πετάγεστε μέχρι τη Νικολούλη, να της προτείνεται θέση πολιτικής αναλύτριας στην εφημερίδα σας ή έστω μια θέση στη ΔΕΥΑΜ;

Είναι ντροπή για τοπικό μέσο ενημέρωσης να παίζει με την υγεία, τον πόνο και την αγανάκτηση μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Η αλήθεια αγαπητοί είναι ότι δεν εμπόδισε κανένας νόμος περί δημοπρατήσεων τα έργα της ύδρευσης του Αιτωλικού, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καν μελέτη από το δήμο Μεσολογγίου για το συγκεκριμένο έργο.
Η δήθεν μελέτη που έχει κατατεθεί από το τη ΔΕΥΑΜ, είναι αποτέλεσμα πάρε - δώσε του οικογενειακού φίλου του δημάρχου Γεωργιάδη με το δήμο Μεσολογγίου.
Αυτή τη σχέση, η ΔΕΥΑΜ και οι φορολογούμενοι του δήμου την πλήρωσαν 22.000 ευρώ για τη σύνταξη συμβουλών και μόνο.

Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει στη διαύγεια κατατεθειμένη η συγκεκριμένη μελέτη.

Αυτό που διατυμπανίζεται μήνες τώρα περί εκατομμυρίων και έργων είναι ο σχεδιασμός σε επίπεδο πόθων, όχι η υλοποίηση,η δήθεν έγκριση και ένταξη στην ΟΧΕ και στο ΕΣΠΑ είναι απλά προέγκριση πρότασης και μόνο ως πρόταση, πασάρετε στους δημότες ψεύτικες ελπίδες, αντί να κάνετε πραγματικό ρεπορτάζ ώστε να βοηθήσετε το έργο της ενημέρωσης αλλά και της δικαιοσύνης που στέλνει για παράβαση καθήκοντος τον καραπάνο, ακριβώς για το θέμα της ύδρευσης του Αιτωλικού.

 Εσείς όμως επιμένετε σε κάλπικες ειδήσεις.

Ντροπή σας . Αλλά για πείτε μας, αλήθεια ...(όσο αυτό είναι δυνατό) αφιλοκερδώς κάνετε τέτοιες αναλύσεις ή για τη φουκαριάρα τη μάνα σας, όπως λέει και η διαφήμιση;;;

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα, που ο Θεός να το κάνει δημοσίευμα της τοπικής φυλλάδας του Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: