Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!

Αν και αρχικά η είδηση προκάλεσε αίσθηση, ίσως και αρνητική εντύπωση αποδείχθηκε ότι τελικά ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία, αφού ο Πούτιν ξηλώνει μεθοδικά όλους τους πράκτορες του Σιωνισμού!!!

Ο Πούτιν ξηλώνει μεθοδικά όλους τους πράκτορες του Σιωνισμού, του Soros και των Rothschild που παριστάνουν τους ακτιβιστές και τους υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων… Στην Ελλάδα οι πράκτορες βρίσκονται στην κυβέρνηση και χρηματοδοτούν μέσω ΜΚΟ ή διορίζουν απευθείας στο Δημόσιο όσους πράκτορες δεν εκλέξαμε βουλευτές κι έμειναν χωρίς εισοδήματα.

Οι ρωσικές αρχές, πριν αρκετές μέρες σφράγισαν τα γραφεία της οργάνωσης Διεθνής Αμνηστία στη Μόσχα χωρίς να δώσουν εξηγήσεις, όπως ανακοίνωσε η διεθνής οργάνωσης υπεράσπισης των ...Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



«Όλα τα πράγματα, οι υπολογιστές και τα έγγραφά μας είναι εκεί, πίσω από τις σφραγισμένες πόρτες», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Ιβάν Κοντρατένκο, εργαζόμενος στην Διεθνή Αμνηστία στη Ρωσία.

Μόνο ο Σόρος την επιχορήγησε με 884.000 δολάρια!!!
Η οργάνωση ανήρτησε φωτογραφία των σφραγίδων στις οποίες αναγράφεται ότι τα γραφεία ανήκουν στην Ρωσική Ομοσπονδία και ότι η οργάνωση πρέπει να απευθυνθεί στις αρχές της πόλης της Μόσχας για να λάβει πληροφορίες. Η Διεθνής Αμνηστία, που στεγάζεται τα γραφεία αυτά εδώ και 20 χρόνια, αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι οι κλειδαριές έχουν αλλάξει και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο.

Το γραφείο της Μόσχας είναι το μοναδικό γραφείο της Διεθνούς Αμνηστίας στη Ρωσία.

https://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: