Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Η κατρακύλα του δημάρχου Μεσολογγίου και της ΔΕΥΑΜ, δεν έχει όρια.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑΜ, ως απάντηση στην προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το δικαστήριο, μετά από την αίτηση που κατέθεσε ο Σύλλογος των ψαράδων του Αιτωλικού.

Με ένα στιλ περιπαιχτικό ως και ειρωνικό, οι φωστήρες της ΔΕΥΑΜ, κατόπιν βέβαια εντολής του καραπάνου, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μας πληροφορούν ότι:

Καταρχάς αποδέχονται την εντολή (ας κάνανε και αλλιώς ) και μετά την σύσκεψη που έκαναν αποφάσισαν ότι θα τοποθετήσουν βρύσες στη θέση Μπούζα Αιτωλικού και θα δίνουν νερό από το δίκτυο του Νεοχωρίου.

Όσο για το Βιολογικό καθαρισμό του Αιτωλικού, αυτό δουλεύει άψογα κατά την ΔΕΥΑΜ, αλλά από εδώ και πέρα θα δουλεύει αψογότερα.

Αυτός είναι ο δήμαρχος που ψηφίσαμε.

Αυτές είναι οι υπηρεσίες που πληρώνουμε στη ΔΕΥΑΜ

Με αυτό το τρόπο πάνε να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο για την υγεία μας, που μας εκθέτουν καθημερινά.

Αυτός είναι ο σεβασμός που εκπέμπουν απέναντι στο δημότη και χρηματοδότη τους.

Όσοι λοιπόν μπορούν, ας φορτώσουν δοχεία στα αυτοκίνητά τους (όσοι έχουν) και ας πάνε περίπου 5 χιλιόμετρα έξω από το Αιτωλικό, ώστε να γεμίσουν νερό ύδρευσης Νεοχωρίου.
Είναι σα να λες στους Μεσολογγίτες, αν θέλετε νερό, πηγαίνετε στον Αγ.Θωμά και καλό δρόμο να έχετε.
Οι ευχές της ΔΕΥΑΜ, αλλά και προσωπικά του δημάρχου θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διαδρομή σας.

Αποτελεί ντροπή για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτή η ανακοίνωση και φανερώνει ότι, εκτός από τον πανικό που διακατέχει σε όλα τα επίπεδα το επιτελείο του καραπάνου, έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους τα στοιχεία του χαρακτήρα του δημάρχου, που δεν είναι άλλα από έναν υπέρμετρο εγωισμό που τον οδηγεί σε τυφλή αλαζονεία.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και το καλύτερο έδαφος για συσπείρωση , γύρω από τη θεσμική του θέση, ατόμων που θα κοιτάξουν να επωφεληθούν από το χαρακτήρα του, οδηγώντας τον σε θεσμικές περιπέτειες, εις βάρος των δημοτών αλλά και στην ίδια την ύπαρξη του δήμου, ως συνόλου, όπως αποτυπώνεται αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε την ανακοίνωση και θαυμάστε τους. Αλήθεια που είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Αιτωλικού;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ "ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ"


Με πρωτοβουλία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, συγκλήθηκε σύσκεψη, συναρμοδίων παραγόντων, στα γραφεία της ΔΕΥΑΜ, με θέμα τον τρόπο εφαρμογής της από 28.07.2016 προσωρινής διαταγής της δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, προς το Δήμο, σχετικά με την παροχή, προσωρινά, καθαρού πόσιμου νερού, στους...

αιτούντες τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ» και εξήντα ( 60 ) κατοίκων Αιτωλικού και τη μη ρίψη λυμάτων εκτός βιολογικού καθαρισμού.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκε, η κατά το ανθρωπίνως δυνατό, άμεση συμμόρφωση προς την παραπάνω προσωρινή διαταγή και συγκεκριμένα :

α) Να προβεί άμεσα η ΔΕΥΑΜ στην κατασκευή παροχής υδροδότησης (βρύσες) από το δίκτυο ύδρευσης του Νεοχωρίου, το οποίο είναι κατάλληλο προς πόση σύμφωνα και με την Δ/νση Υγείας Αιτωλ/νίας, στη θέση «Μπούζα» Αιτωλικού (διασταύρωση προς Γουριά και Νεοχώρι). Οι βρύσες αυτές θα είναι ανοικτές κάθε ημέρα και όλο το εικοσιτετράωρο προκειμένου, οι εν λόγω αιτούντες, να τροφοδοτούνται με πόσιμο νερό στις ποσότητες που επιθυμούν.

β) Ήδη επιτηρείται αυστηρά, οποιαδήποτε τυχόν περίπτωση ρίψης λυμάτων εκτός βιολογικού καθαρισμού από αντλιοστάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: