Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Φωτιά στον Αγ. Γεώργιο. Το αναξιόπιστο το επιτελείο του δημαρχούλη Μεσολογγίου, έφερε την καταστροφή

Φωτιά έπιασε στον Αγ. Γεώργιο Μεσολογγίου και ο δημαρχούλης καραπάνος, συντόνισε τις προσπάθειες για την κατάσβεση.

Μία από αυτές τις ενέργειες ήταν και η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου κυρίου της φωτογραφίας. Αυτός ο κύριος είναι και ο τροβαδούρος της ατάκας που εκτοξεύτηκε στο δημοτικό συμβούλιο προς τους Αιτωλικιώτες, 'Αν δεν σας αρέσει το νερό που πίνετε, να φύγετε να πάτε αλλού, να βρούμε και εμείς την ησυχία μας.

Αυτόν επέλεξε ο δημαρχούλης καραπάνος ως επικεφαλής για την κατάσβεση της φωτιάς.

Ένας αναξιόπιστος δημοτικός σύμβουλος, που αναζητά μόνο την ησυχία του και τίποτα περισσότερο, καλέστηκε από τον άλλο αναξιόπιστο και υποτιθέμενο δήμαρχο Μεσολογγίου να βοηθήσει τους δημότες που έχαναν τη περιουσία τους και τα υπάρχοντά τους.

Είναι για γέλια, αλλά το τίμημα δυστυχώς για ακόμη μια φορά το πληρώνει ο απλός δημότης.

Το μόνο που πραγματικά ενδιέφερε τον συγκεκριμένο κύριο είναι τα 5 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται για όλη του τη ζωή και αυτό διεκδίκησε και πήρε από την παρουσία του στην συγκεκριμένη επιτροπή.

Θαυμάστε όχι όχι μόνο το ηλίθιο χαμόγελο ενός άξεστου μπουρτζόβλαχου, αλλά και τον δημαρχούλη που ψηφίσαμε για να πει στο τέλος διαμέσου των δημοτικών του συμβούλων, να εγκαταλείψουμε το τόπο μας γιατί αυτοί αδυνατούν να λύσουν βασικά προβλήματα των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: