Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Δημοσίευση της προσωρινής διαταγής για την ύδρευση και την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης μας. - Δελτίο Τύπου από το Σύλλογο των αλιέων του Αιτωλικού

Φωτιά παίρνει ο Αύγουστος με το καλημέρα, εξαιτίας της εμμονής του ιερού δημάρχου Μεσολογγίου να μην εκτελέσει την προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο, ώστε να φέρει καθαρό νερό ύδρευσης και να λειτουργεί αξιόπιστα ο Βιολογικός της πόλης του Αιτωλικού.

Το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου των ψαράδων της πόλης μας, τα λέει όλα και βάζει μάλιστα μια καινούργια παράμετρο.

Η μη εκτέλεση της διαταγής, δεν στέλνει μόνο τον δήμαρχο στο αυτόφωρο, αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο της ιεράς πόλης, μαζί και το ανύπαρκτο τοπικό συμβούλιο του Αιτωλικού.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 

================================================================================================================================

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου "το Αιτωλικό"



Δημοσιεύουμε σήμερα την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, τι ζητάμε και πια είναι η προσωρινή εντολή που δόθηκε από την Πρόεδρο Πρωτοδικών μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, που θα γίνουν στις 22/09/2016.

Η δημοσίευση αυτή κατέστη  αναγκαία για ένα ακόμη λόγο.

Δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα, ότι η νομική υπηρεσία του Δήμου Μεσολογγίου αμφισβητεί την απόφαση και την χαρακτηρίζει ως αόριστη, εμμένει στη πρόταση ότι υπεύθυνη για την ύδρευση του Αιτωλικού είναι η ΔΕΥΑΜ και όχι ο Δήμος (παρότι απορρίφθηκε αυτό το επιχείρημα, ενώπιον του δικαστηρίου) και θέτει θέμα μη ύπαρξης προστίμου.

Πιστεύουμε ότι όποιος αναγνώσει τα έγγραφα που δημοσιεύουμε, θα μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματά του. 

Να υπενθυμίσουμε ότι, για την εφαρμογή της προσωρινής διαταγής, υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, αλλά όλο το το Δημοτικό συμβούλιο και το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας.
Η μη εφαρμογή επισείει συγκεκριμένες ποινές, που καλό θα ήταν να αποφευχθούν, μιας και το αίτημα του Συλλόγου μας για καθαρό νερό ύδρευσης και για σωστή λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού είναι αποδεκτό από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: