Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Σε φοβερές ανακαλύψεις και αποκαλύψεις προχώρησε ο ιερός δήμαρχος Μεσολογγίου Καραπάνος, τις οποίες ανακοίνωσε και επίσημα, σε συνεδρίαση του Δ.Σ (δημοτικό συμβούλιο, δεν το λες).


Μαθαίνουμε λοιπόν ότι για τα φύκια ή τη λάπα όπως την ονομάζει ο Καραπάνος, στη Νίδοβα, δεν φταίει ο Βιολογικός καθαρισμός της πόλης του Αιτωλικού αλλά ο δρόμος Κατράκειο – Πόρος, (μιας και ο Βιολογικός Καθαρισμός της πόλης μας δουλεύει τέλεια)


Επίσης μαθαίνουμε ότι ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας έχει αναλάβει το βάρος των έργων μιας και ανήκει απευθείας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Ο ίδιος ο Φορές το έμαθε ότι έχει αναλάβει αυτό το έργο;;; (Ρωτάμε εμείς οι αδαείς)


Για τους Γύφτους, δεν μπορούμε να έχουμε αντίλογο όταν απέναντι μας έχουμε έναν άνθρωπο που εκλέχθηκε με σημαία την εκδίωξη τους από το Αιτωλικό. Αυτός ξέρει καλύτερα, απ’ όλους μας.



Θαυμάστε στο βίντεο που ακολουθεί, το λόγο αυτού του δημόσιου γίγαντα. ...




Και για όσους ανησυχούν τι γίνει με τα φύκια, τους ενημερώνουμε ότι και σε αυτή τη περίπτωση ο ιερός γίγαντας Καραπάνος, κάπου ανακάλυψε μια εταιρεία όπου με 5 ψωροχιλιάρικα με κάποιο ειδικό δίχτυ θα μαζεύει τα φύκια από τη Νίδοβα και μετά αφού τα συγκεντρώσει κάπου κοντά στους Γύφτους, θα τα μεταφορτώνει σε φορτηγά για να τα εναποθέσει κάπου.


Δήμαρχε, αν σου φύγει καμία κατά λάθος και είναι και βρομερή, πως λύνεις το πρόβλημα, ψεκάζοντας με άρωμα τον αέρα ή βάζοντας φρένο στο παχύ σου έντερο;


Όταν κάποτε, ρώτησαν τον Έργα – Εργαλεία, τι θα κάνει για τα κουνούπια, αυτός απάντησε:


Θα βγει όλο το δημοτικό συμβούλιο με τρόμπες του ΦΛΙΤ και θα απωθήσουμε τα κουνούπια πέρα από τον Πόρο.
Και μετά; Μα μετά θα τα αναλάβουν οι Μεσολογγίτες με το δικό τους ΦΛΙΤ και θα τα εκδιώξουν ακόμη παραπέρα.


Που να ήξερε ο συχωρεμένος πλέον Γιώργος, ότι το Αιτωλικό θα γινόταν παροικία του Μεσολογγίου και ο δήμαρχος του θα υιοθετούσε τη λογική του ως προς την επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων.





Όσο για τη στάση των δημοτικών μας συμβούλων (μάλλον αβούλων) δεν χρειάζονται λόγια, το βίντεο τους έχει καταγράψει.




Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οταν γινει αρση του δρομου κατρακειο-πορος θα σταματησει η εκπομπη "λαπας"; (λαπα την ονομαζει η δημοτικη αρχη). Μηπως ομως μˊ αυτο το τροπο η "λαπα" θα καλυψει ολη τη λιμνοθαλασσα του Αιτωλικου; μια και την αιτια της δημιουργιας της μˊ αυτο το τροπο δεν την αντιμετωπιζουμε. Θα πρεπει να θυμηθουμε οτι πριν λιγα χρονια αυτο το φαινομενο δεν υπηρχε, ενω ο δρομος υπαρχει απο τα χρονια της δικτατοριας. Γιωργος Σφυρης