Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ: Κατάθεση Φαλτσιανί σε 4 Έλληνες εισαγγελείς! Έφυγαν οι Μπάμπηδες και ανέπνευσε η δικαιοσύνη

ΕΔΩΣΕ ΟΦΣΟΡ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ «ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ», γαλάζια και πράσινα!
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ!
Κατονόμασε ελληνοελβετό τραπεζίτη που χειρίζεται κρυφούς λογαριασμούς Ελλήνων πολιτικών!
Ανέπνευσε η δικαιοσύνη και μέσα σε λίγους μήνες έκανε ένα «θαύμα» ενώ νταβατζήδες και κόκκινες προβιές γκρέμιζαν την κυβέρνηση για να γλιτώσουν τα λαμόγια!
4 ακέραιοι εισαγγελείς στην Ελληνική πρεσβεία στην Γαλλία!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΔΙΩΞΕΩΝ.
Επιβεβαιώνει η Γιάννα Παπαδάκου στο Βήμα:

Κατάθεση-βόμβα από τον «πατέρα» της λίστας Λαγκάρντ Ερβέ Φαλτσιανί δόθηκε σε τέσσερις εισαγγελείς επί ώρες την Παρασκευή το πρωί. Η κατάθεση δόθηκε σε ... κλίμα απόλυτης μυστικότητας. «Το Βήμα» εντόπισε τον Ερβέ Φαλτσιανί στην ελληνική πρεσβεία, από τον οποίο απέσπαση την εξής δήλωση: «Έδωσα όλα τα στοιχεία, νομίζω ότι βοήθησα πολύ την ελληνική δικαιοσύνη. Η λίστα που έφτασε στη χώρα σε είχε ελάχιστα στοιχεία από αυτά που πραγματικά υπάρχουν».

H κατάθεση ολοκληρώθηκε στις 18.00 ώρα Γαλλίας. Σε κάποιο από τα διαλείμματα πάντως «Το Βήμα» κατάφερε και μίλησε με τον Ερβέ Φαλτσιανί. «Πρέπει να βοηθήσουμε να αποκαλυφθούν όλα» είπε. Δήλωσε μάλιστα πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη του επαφή με την ελληνική Δικαιοσύνη. «Έδωσα ένα πρώτο δείγμα όλων των στοιχείων που έχω» συμπλήρωσε.

Παρόντες στην εξέταση Φαλτσιανί ήταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ηλίας Ζαγοραίος, και οι τρεις εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση Παπασταύρου – Μεταξά κυρία Ελένη Τουλουπάκη και κκ. Χρήστος Τζούρας, Γιώργος Καλούδης.

Η κατάθεση θα αποτελέσει αφετηρία για αξιολόγηση όλων των δικαιούχων των υπεράκτιων εταιρειών οι οποίοι πλέον με ονοματεπώνυμο είναι στη διάθεση της ελληνικής Δικαιοσύνης, ενώ, όπως έγινε γνωστό, άμεσα έρχονται και νέες ποινικές διώξεις για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα.



http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: