Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τα λαμόγια λοιπόν που μιλούσαν για «καταστροφή», σήμερα πήγαν ταμείο.

Ελπίζουμε σήμερα να μην υπάρχει ούτε ένας χάνος στην Ελληνική κοινωνία που να αναρωτιέται «πως είναι δυνατόν να βγαίνουν σε κανάλια σεσημασμένα άτομα και να προβλέπουν κατάρρευση». Και οι σεσημασμένοι και τα κανάλια που τους προβάλλουν, κάνουν την «δουλειά τους». Συνεργάζονται με funds και κάνουν ταμείο. Στην πλάτη των Ελλήνων.


Θυμηθείτε τι γράφαμε όταν όλοι έβλεπαν «καταστροφή»: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, την ώρα που πολλοί, ακόμα και θεσμικοί πουλάνε πανικόβλητοι, καποιοι παλιοί μας γνωστοί ...χετζάρουν. Εκεί που χτίζουν θέσεις και με την βουλιμία που τις χτίζουν μέχρι αυτή την στιγμή, σημαίνει ότι θέλουν την Δευτέρα να ειναι καβάλα.


Αυτό τι σημαίνει; Ότι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ευοίωνες εξελίξεις, ίσως και συμφωνία. Έκτακτη συνεννόηση, με πολύ καλή είδηση λοιπόν που κανείς αυτή την στιγμή δεν την περιμένει.
Αν δεν περάσει ο εκβιασμός της Λαγκάρντ που θέλει οικουμενική, για να γλιτώσει και η ίδια και η ντόπια συμμορία της, σε τρεις μήνες δεν θα χωρούν τα ανακριτικά γραφεία κατά της διαφθοράς. Παρότι θα έχουν πολλαπλασιαστεί.


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: