Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Στοιχεία Φωτιά της ΕΥΠ για Ρουμελιώτη, Δημοσιογράφους, Υπουργούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! Ο Ρόλος του Πούτιν…

Στοιχεία Φωτιά έχει η ΕΥΠ για Ρουμελιώτη-Δημοσιογράφους, και Υπουργούς της Συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!



Χαμος,Σοκ,και Δεος, με τις Αποκαλύψεις Ρουμελιώτη περι Ελληνων δημοσιογράφων που «εκπαίδευε» το ΔΝΤ προκειμένου να προωθούν τις θέσεις του καταλλήλως, και οχι μονο; Ναι μεν ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης , σπαει την σιωπη του και καρφωνει καποιους δημοσιογραφους, αλλα αφηνει απεξω τους πολιτικους της προηγουμενης Συγκυβερνησης, που συνεργαστηκαν με το ΔΝΤ. Και δεν αποκλείεται βασει διαφόρων σεναριων
να εχουν χρηματιστεί απο ... το ΔΝΤ , ωστε να προωθουν τα οικονομικα οφελη του Διεθνες Ταμειου ( εις βαρος της χωρας μας ) , με την παραταση και εφαρμογή του Μνημονιου στην Ελλαδα, τον συνεχή δανεισμο της χωρας μας απο το ΔΝΤ, που του αποφερει αρκετα δισεκατομμυρια σε κερδος, με τον τοκο δανεισμου μας να κυμαίνεται γύρω στο 3% , και ίσως και παραπανω!

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη οι δημοσιογράφοι αυτοί παρακολουθούσαν «σεμινάρια» στην Ουάσιγκτον για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ αλλά και της Κομισιόν. Αντίστοιχα «μαθήματα» γινόντουσαν και στην Ελλάδα.
Ο Ρουμελιώτης ανέφερε ακόμη ότι δημοσιογράφοι τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια.

Επισήμανε δε ότι θα μπορούσε η Επιτροπή της Βουλής να ζητήσει επισήμως να της δοθούν τα ονόματα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΔΝΤ, Τζέρυ Ρέϊς.

Τι Γνωριζει ο Τσιπρας και η Κυβερνηση;

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας στην ενημέρωση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ηταν ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στην στάση των δανειστών, μίλησε για «εγκληματικές ευθύνες του ΔΝΤ» Σαν να γνωριζει κατι, αλλα να μην θελει για την ωρα να τα βγαλει στη φορα! Τι γνωριζει΄? Και ποια είναι τα επικρατεστερα σεναρια?
Συμφωνα με σεναρια για την ωρα, αλλα οσο περναει ο καιρος θα επιβεβαιωνονται, η ΕΥΠ, με τον λεγομενο Σουπερ Κοριο της, εχει καταγεγραμμενες συνομιλιες των εμπλεκομενων δημοσιογράφων που «εκπαίδευε» το ΔΝΤ, με τους εκπροσωπους του ΔΝΤ που επισκεπτονται την Ελλαδα με την μορφή της Τροικας, ωστε να επιθεωρησουν τα διαφορα Υπουργεια και Υπουργους, και να δουν αν οι μνημονιακες εντολες τους, εφαρμοζονται!

Ο Σουπερ Κοριος της ΕΥΠ ,εκτος απο ηχογραφημενες συνομιλιες εμπλεκομένων δημοσιογραφων με το διεθνες ταμειο, φερεται οτι εχει τσιμπησει και Υπουργους της προηγουμενης Συγκυβερνησης, και εχει στην κατοχη του στοιχεια που καινε καποιους φιλομνημονιακους Υπουργους, που με της πραξεις τους, ενήργησαν εναντια στο Εθνικο μας συμφέρων,
με δολο,υπερ τριτων δυναμεων. Ολα αυτα τα στοιχεια ειναι αρκετα,ωστε να παραπεμφθούν στην δικαιοσυνη, με την κατηγορια της εσχατης Προδοσιας!

Το ερωτημα ομως ειναι, γιατι η ΕΥΠ δεν τα εβγαλε στην φορα πρωτύτερα, και τα απέκρυψε,κλειδωμενα καλα σε ενα συρταρι;

Το χρονικο παραιτησεις Ρουμελιώτη απο το ΔΝΤ, η ρηξη με τον Παπανδρεου, και γιατι τα βγαζει τωρα,ολα στην φορα? Τι προσπαθει να γλιτωσει?

2 πολυ ενδιαφερον δημοσιευματα,θα σας λυσουν ολες τις αποριες, για τις πραξεις-ενεργειες αυτου του σκοτεινου προσωπου, που ονομαζεται Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που τωρα ξαφνικα θυμηθηκε να τα ξεράσει ολα… Σε λιγο θα μας πει οτι ειναι και πατριωτης!

1) Διαβαστε εδω, δημοσιευμα με τιτλο: Ο άνθρωπος που γύρισε από το ΔΝΤ periodista.gr/coverstories/item/323-%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%8D%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BD%CF%84
2) Διαβαστε εδω, δημοσιευμα με τιτλο: ΒΟΜΒΑ: Αιφνίδια παραίτηση Ρουμελιώτη από ΔΝΤ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ: antintp.wordpress.com/2010/07/21/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B1%CE%B9%CF%86%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/

Ο Καθοριστικος Ρολος Πουτιν, και η συμμετοχη ξενων Μυστικών Υπηρεσιών στην Ελληνικη Κριση!

Με την πτωση της Κυβερνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αρκετα στελέχη της ΕΥΠ,που κατοπιν εντολης της Κυβερνησης Σαμαρα, ειχαν διαπραξει εγκληματικες πραξεις εναντια στα συμφεροντα της Χωρας ( με την συμμετοχή και συνεργασια της CIA ,αλλα και Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιων ) , αρχισαν να ανησυχουν,και να καταστρεφουν αποδεικτικα στοιχεια,που θα οδηγούσαν την Συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο εδώλιο , με την κατηγορια της Εσχατης Προδοσιας!

Τα στελεχη της ΕΥΠ, αιφνιδιαστηκαν με το αποτελεσμα τον εκλογων, και δεν μπορεσαν ποτε να πιστεψουν οτι ο Συριζα θα ανεβει στην εξουσια… Το επικρατεστερο σεναριο που πιστευαν στη ΕΥΠ, ηταν οτι κατι τετοιο, δεν θα άφηναν να γινει , απο τους υποτιθεμενους Συμμαχους μας!

Όμως λιγα και αφθαρτα στελέχη της ΕΥΠ, που αντεξαν της διωξης (εκκαθαρισεις στο σωμα,με την ανοδο στην Κυβερνηση Σαμαρα ), με την εμπειρια τους στην υπόθεση αποπειρας Δολοφονίας Καραμανλή, και με την πολυτιμη συνεργασια τους με τις Ρωσικες Μυστικες Υπηρεσιες, για το θεμα αυτο, αρχισαν δειλα δειλα να ξεπλεκουν το κουβαρι, της Μεγαλής Προδοσιας με το ονομα ΔΝΤ-Μνημονιο.

Καθοριστικο ρολο επαιξε η Ρωσια,με τις πληροφορίες που έδινε σε αυτους τους λιγους εναπομείναντες πραγματικα πρακτορες της ΕΥΠ. Έτσι δεν αργησαν να εχουν αποτελεσματα, και να πιασουν το ποντικι μες την φακα, που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ο Ρουμελιώτης. Εσεις τι πιστευετε,ετσι απλα μια μερα ο Ρουμελιώτης σηκωθηκε απο το κρεβατι του,και αποφασισε να αποκαλυψει τον σκοτεινο ρολο ΔΝΤ-Κυβερνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ?


ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: