Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Δύο πασίγνωστοι καναλάρχες εμπλέκονται σε διασπάθιση δημοσίου χρήματος



Eλεγχος του ΣΔΟΕ σε δημόσιο Οργανισμό εντόπισε εμπλοκή δύο πασίγνωστων καναλαρχών οι οποίοι συμμετείχαν σε διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Εμφανίζονται να λάμβαναν οι ίδιοι χρήματα καθώς και εταιρίες στις οποίες συμμετείχαν. Τα κανάλια των συγκεκριμένων έπαιζαν σκληρά μνημονιακά και όταν βγουν τα ονόματα θα προκληθεί πάταγος...Οι συγκεκριμένοι καναλάρχες βρίσκονται στο μυαλό των Τσίπρα-Παππά όταν μιλάνε για εσωτερική τρόικα, διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και ...πάει λέγοντας.

Ο συγκεκριμένος οργανισμός ήταν μόνο η μία από τις πηγές δημοσίου χρήματος που πήγαινε σε προσωπικούς λογαριασμούς, υπεράκτιες εταιρίες καθώς και σε λογαριασμούς συγγενικών προσώπων των εν λόγω κυρίων. Η υπόθεση δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο του Τ.Τ. για την οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Μιλάμε για τεκτονικό σεισμό στα ΜΜΕ-τίποτε λιγότερο.

Ο Τσίπρας, όπως όλα δείχνουν, έχει πολλούς άσους στο μανίκι του και είναι στην διακριτική του ευχέρεια οι δύο συγκεκριμένοι κύριοι να βρεθούν με βραχιολάκια στην Ευελπίδων. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα έχει και πλούσια δράση στο εγχώριο lifestyle...

http://kourdistoportocali.com/post/43976/kanalarheskourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: