Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ο Καμμένος κάνει «φύλλο και φτερό» τις ύποπτες συμβάσεις των εξοπλιστικών!!!



Απάντηση, στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο, αναφορικά με τη διαφθορά στο χώρο των εξοπλιστικών προγραμμάτω, δίνει, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Εκπεφρασμένη βούληση της νέας πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ αποτελεί ο έλεγχος όλων των συμβάσεων των εξοπλιστικών προγραμμάτων στα οποία υφίσταται υποψία για σκάνδαλα οιασδήποτε μορφής», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Όπως επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «για τον λόγο αυτό συστήθηκε και λειτουργεί η Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου στο ΥΠΕΘΑ, η οποία εξετάζει... αρκετές υποθέσεις, μερικές από τις οποίες απεστάλησαν ή θα αποσταλούν για περαιτέρω ποινική αξιολόγηση στην δικαιοσύνη».

Με το έγγραφό του ο κ. Καμμένος δηλώνει επίσης ότι αποτελεί για την πολιτική ηγεσία «πρωταρχικό πατριωτικό καθήκον ο σεβασμός στα χρήματα του ελληνικού λαού, ο οποίος, σε συνθήκες πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης, προσφέρει αγόγγυστα από το υστέρημά του για την ενίσχυση και την υποστήριξη της άμυνας της πατρίδας».


http://www.toxwni.gr/ellada/item/51232-o-kammenos-kanei-fyllo-kai-ftero-tis-ypoptes-symvaseis-ton-eksoplistikon

Δεν υπάρχουν σχόλια: