Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Έρχεται η μπαταρία... χάπι [εικόνα]

Ξεχάστε την παραδοσιακή φόρτιση του κινητού σας.

Τα smartphones ήρθαν για να μας διευκολύνουν τη ζωή προσφέροντας με εργαλεία που κάνουν πιο γρήγορη την επικοινωνία, τις συναλλαγές μας και άλλες διαδικασίες.

Υπάρχει ένα πρόβλημα, όμως. Κάθε κινητό που βγαίνει υπόσχεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το οποίο κάθε φορά διαψεύδεται.
Οι αγοραστές, πλέον, αγοράζουν κινητά με βασικό χαρακτηριστικό τη... μπαταρία, ψάχνοντας αυτό που θα αντέξει περισσότερο.

«Τέλος» σε αυτό το πρόβλημα, ήρθε να βάλει ο σχεδιαστής Tsung Chih-Hsien παρουσιάζοντας τη μπαταρία μιας χρήσης. Παρόλο που οι μπαταρίες μιας χρήσης δεν είναι κάτι καινοτόμο, το νέο μοντέλο του σχεδιαστή είναι πολύ πιο ωραίο εμφανισιακά αλλά και πιο φιλικό προς το περιβάλλον.




Το Mini Power που έχει βραβευτεί με Red Dot Award είναι ένα «χάπι» για να κινητά που πάσχουν από… έλλειψη μπαταρίας. Το «χάπι» τοποθετείτε στην υποδοχή του φορτιστή και δίνει ζωή στο κινητό για δύο, τέσσερις ή έξι ώρες. Όλα τα σχέδια έχουν βιοαποικοδομήσιμο πακέτο τις οποίες επιστρέφετε αφού τις χρησιμοποιήσετε.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: