Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Καμμένου: «Τραγική κατάσταση στα εξοπλιστικά!»

«Δεν περίμενα ποτέ ότι η κατάσταση είναι τόσο τραγική. Είναι μία κατάσταση που ούτε εγώ περίμενα», σημείωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας για τους φακέλους των εξοπλιστικών.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, προκύπτουν θέματα για τη δικαιοσύνη, καθώς υπάρχουν ελλιπείς φάκελοι, δεν υπάρχει καμία προμήθεια που να έχει τον έλεγχο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, έχουμε από πλευράς προμηθευτών παραβίαση των περισσότερων όρων, ενώ υπάρχουν και καταβολές τεράστιων ποσών χωρίς να υπάρχουν τιμολόγια, όπως... ανέφερε στον Real FM.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τοποθέτησε την έναρξη των παραπάνω την περίοδο 1997-1998 ως το 2003. «Όμως συνεχίζονταν… γίνονταν καταβολές χρημάτων, παραλαβές… σε τρεις υποθέσεις τουλάχιστον υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις στις χώρες, όπου καταδικάζονται τελεσίδικα οι εταιρείες, πληρώνονται στο γερμανικό δημόσιο αποζημιώσεις και η Ελλάδα δεν εμφανίζεται καν ως ενάγων», σημείωσε.

«Προχωράω και σε νομοθετική ρύθμιση ώστε να μπορούμε να ζητάμε αποζημιώσεις», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος για να προσθέσει: «Έχουμε τεράστια όπλα στα χέρια μας τα οποία δεν έχουμε χρησιμοποιήσει».



http://www.toxwni.gr/ellada/item/43990-kataggelia-kammenou-tragiki-katastasi-sta-eksoplistika

Δεν υπάρχουν σχόλια: