Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κακουργηματική δίωξη κατά τ. συνεταίρου του Ν. Παπανδρέου για σκάνδαλο εκατομμυρίων!

ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ OMEGA ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!
ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ PROTON ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!
ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΠΟ ΤΟ 2008 έπαιρνε δανεια ο συνέταιρος του Νίκου Παπανδρεου στην Omega, απο την Proton. Ο Προβοπουλος και ο Στουρναρας δεν τον είδαν…

Ο Νίκος Νικολόπουλος με ομοβροντία ερωτήσεων είχε φέρει το θέμα στην βουλή, αλλά καμμία απάντηση! Πως είναι δυνατόν το μέλος του ΔΣ να δανείζει τον εαυτό του καταχρηστικά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να μην έχουν πάρει μυρωδιά; Που έχει ξαναγίνει αυτό;
Νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θαλασσοδάνεια δυο μελών του ΔΣ που αγγίζουν τα 38 εκατομμυρια ευρώ, τα οποία ενέκριναν οι ίδιοι για τις εταιρίες τους και ...ουσιαστικά στην πορεία χάθηκαν ασκηθηκε απο την εισαγγελια.




Η κακουργηματική δίωξη στρέφεται κατα του συνόλου της Επιτροπής Εγκρίσεων Πιστοδοτήσεων της Proton αλλά και των δυο επιχειρηματιών – συνεταίρων και πρωην μετόχων της Ωμεγα Βαnk. Εν ολίγοις η εισγαγελική αρχή θεωρεί πως οι δυο επιχειρηματίες εισήλθαν στο ΔΣ της Proton μετά την απορρόφηση της τραπεζας τους απ΄την δευτερη και έπεισαν τα μέλη της επιτροπής Πιστοδοτήσεων να τους χορηγήσει «θαλασοδάνεια» περίπου 38 εκατομμυρίων. Τα μέλη της επιτροπής Πιστοδοτήσεων διώκονται για κακουργηματική απιστία ενώ οι δυο επιχειρηματιες για ηθικη αυτουργία.
Σύμφωνα με την Εισαγγελία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματπς για απιστία κατ εξακολούθση με ζημία ανω των 30.000 που το καλοκαίρι του 2011 από προσωπα Επιτροπή Εγκρισεων Πιστοδωτήσεων της Proton Bank και ηθική αυτουργια στην ανωτερω πράξη.
Α) Στην πρώτη περίπτωση φέρεται ότι επήλεθε ζημία μη επανορθωσηση στα ταμειακά διαθεσιμα της τρπαέζας άνω των 24 εκατ ευρω, απο παρανομη ρυθμιση δανειακών υποχρεώσεων αντισυμβαλομένου (ήδη κατηγορουμένου) μέλους της τρπαεζας, ο οποίος υπήρξε μέτοχος (κύριος 2.031.160 κοινών ονομαςτικων μετοχών) της ΩΜΕΓΑ τραπεζα ΑΕ, η οποία απορροφήθηκε από την Proton.
O ίδιος αντισυμβαλόμενος μετείχε σε χρόνο προγενέστερο με εκτελεστικές αρμοδιότητες στο ΔΣ τόσο της Ωμεγα Bank, οσο και της Proton. Παύθηκε απο μέλος του ΔΣ της Proton κατ απαίτηση της εποπτικής αρχής με το σκέπτικό ότι δεν επιτρέπεται να ειναι μέλος του ΔΣ της στιγμή που η διια τραπεζα δανειοδοτεί τις επιχειρήσεις του.
β) Στη δευτερη περιπτωση φέρεται ότι επήλθε ζημία άνω των 14 εκατομμυρίων, μη επανορθώσιμη, απο σύμβαση χρεολυτικού δανείου και παρανομη ρυθμιση δανεικών υποχρεώσεων αντισυμβαλομένου (ήδη κατηγορουμένου) της τραπεζας, ο οποίος υπήρχε μέτοχος (κύριος 1.575.007 κοινών ονομαστικών μετοχών) της Ωμεγα Τράπεζα, η οποία απορροφήθηκε απο την Proton.
Ο ίδιος αντισυμβαλόμενος μετείχε σε χρονο προγενέστερο με εκτελεστικές αρμοδιότητες στο ΔΣ, τόσο την ΩΜΕΓΑ οσο και στην Proton και δραστηριοποιούνταν σε επιχειρηματικό σχήμα με το δανειολήπτη της πρώτης περιπτωσης. (πληρφορορίες από το euro2day)


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: