Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Γιατί φοβάται ο Σαμαράς την Κωνσταντοπούλου;

Η μαχητική Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πέσει θύμα τραμπουκισμού από πολλές κυβερνήσεις για τις τοποθετήσεις της και την επιμονή της σε μείζονα ζητήματα.

Με την πρόταση του Τσίπρα να τοποθετηθεί στο Προεδρείο της Βουλής, αυτομάτως περνά στην άλλη πλευρά του γηπέδου...


Τι φοβάται ο Αντώνης Σαμαράς ότι θα κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως νέα Πρόεδρος της Βουλής; Κάποιοι που γνωρίζουν κάτι παραπάνω μιλούν για εφιάλτη που έχει κυκλώσει τον τέως πρωθυπούργό και ακούει στο όνομα Εξεταστικές Επιτροπές. Είναι τέτοιος ο πανικός του που έβγαλε το νέο εκπρόσωπο μια και τη Σπυράκη την έφαγε η…μαρμάγκα νωρίς να βγάλει



ανακοίνωση λέγοντας ότι η προτεινόμενη επιλογή για τη θέση του Προέδρου της Βουλής, ενώ θα έπρεπε να σηματοδοτεί συναινέσεις και συνθέσεις ανάμεσα σε όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, προφανώς δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά αυτά.
Τέλος ο Καραγκούνης ανησύχησε .

«για τη συμμετοχή προσώπων σε τομείς ευθύνης τα οποία έχουν εκφράσει επικίνδυνες θέσεις, όπως π.χ. για την ανάπτυξη, για τις αποκρατικοποιήσεις, για την ακύρωση επενδύσεων, για την επαναφορά του ασύλου παρανομίας στα πανεπιστήμια ακόμα και για τα ανοιχτά σύνορα για κάθε παράνομο μετανάστη».

Ο κ. Καραγκούνης εξέφρασε επίσης την έντονη διαφωνία της ΝΔ με την κατάργηση των υπουργείων Ναυτιλιάς και Τουρισμού «που προσέφεραν τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας κατά τα τελευταία δυόμισι χρόνια» ενώ χαρακτηρίζει «αδιανόητη» την κατάργηση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Κουβέντα για το Μακεδονίας-θράκης…Γιατί;



http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: