Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η προπαγάνδα της διαπλοκής στην υπόθεση Χαϊκάλη, συνιστά δολοφονία της ουσίας του Ελληνισμού.

Θυμάστε τις παραβολές της Αρετής και της Κακίας; Το «καλός, καγαθός», τα Αργύρια, την Αληθεια που θα μας απελευθερώσει;
Ξεχάστε τα. Δολοφονούνται στο ίδιο τους το λίκνο.

Εαν ο Χαϊκάλης είχε πάρει τα λεφτά, σημερα θα ηταν υπουργος, υπόδειγμα σοβαρότητας, πρωταγωνιστής στα πρωτοσελιδα και τις εξελίξεις.

Τωρα που ο Χαϊκάλης αρνήθηκε και έπραξε αυτο που υπαγορεύει εδω και χιλιετίες ο Ελληνικος τρόπος ζωής, ειναι… λασπολόγος, κωμικός, ανεύθυνος.

Αυτο ειναι και το μέγιστο έγκλημα της διαπλοκής γύρω απο το σκάνδαλο. Χειρότερο και απο το λαδωμα, την εξαγορά ψήφου και συνείδησης.

Η χλεύη στον τροπο που ο Χαϊκάλης χειρίστηκε την υπόθεση, ειναι ακριβως αυτο που προσπαθεί να περάσει η εξουσία ως πρότυπο στον νεοέλληνα απο την εποχή της πρώτης κυβέρνησης Σημιτη.
Ως πρότυπο δεν ειναι ο τίμιος, ο εργατικός, ο οικογενειάρχης, αυτός που κερδίζει τα προς το ζειν με μόχθο. Αυτός ειναι το κορόιδο, ο βλάκας.



Πρότυπο στην εποχή του Σημιτισταν ειναι ο ελληναρας, ο ρεμπεσκές, το λαμόγιο που βγάζει φράγκα απο «κονε», ο Παπαντωνιου, ο Κωστόπουλος, ο Μαντέλης, το λάιφ σταιλ του Τσουκάτου και του Μπουτάρη.
Ο πατριώτης θεωρείται τριτοκοσμικος και καθυστερημένος, ενώ ο πωλητής της πατρίδας και του δημοσιου συμφέροντος, «πολιτικά ώριμος και προοδευτικός».
Αυτη η ανωμαλία μπορει να ειναι απαραίτητη για την...συνέχιση της ληστείας των πολλών απο την ελεεινή νομενκλατουρα, η επικινδυνότητα της όμως δεν ειναι απλά οικονομική. Ειναι εθνική, παγκόσμια.
Αλίμονο εαν στην χωρα που γεννήθηκε η έννοια του δικαίου, του ήρωος, του φιλοσόφου και του Αγίου, επικρατήσει ο Μπομπολας και η Κάτια Μακρή.
Αλίμονο εαν στην πατριδα της ελευθερίας, όπου ο νομοθέτης για πρώτη φορα στην ανθρώπινη ιστορία προστάτευσε την γυναίκα, το παιδί, τον αδύναμο, να επικρατήσει η εθελοδουλία και η ασυδοσία της ισχύος.
Αυτό θα ειναι καταστροφη οχι μονον για τον Ελληνισμό, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα που απαιτεί απο την Ελλαδα να σηκώσει ανάστημα. Να σηκώσει ανάστημα για το καλό του λαού της Γης, όπως έκανε πάντα.
Εαν κάποιος δεν το κατανοεί, ας ρωτήσει τις γυναικες από το Ερμπιλ μέχρι την Καμπουλ αν ζει ο Μεγαλέξανδρος, στην ελπίδα που τους στέρησαν οι Αττιλες, οι τοκογλύφοι, οι άνανδροι.

Oδεύοντας προς την εξέγερση – Λαός η Κοινοβούλιο

Χειμερινό ηλιοστάσιο σημερα, το πιο βαθύ σκοτάδι, αλλά και το νέο φως. Ύψωσε πυρσό στον αέρα, να γινει μέρα.



http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: