Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΒΡΩΜΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!


Η απάντηση στα διλλήματα για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας και στις ικεσίες του Σαμαρά για παραμονή του στην εξουσία.




Η συνήθη ύποπτη και απρόβλεπτη Αιτωλικιώτισα Αυγή Βουτσινά, ξαναχτύπησε.


Αψηφώντας τα δήθεν και τα πρέπει σε μια προσπάθεια καθαρισμού της δυσοσμίας που εκπέμπει η αίθουσα των βολευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου, η Αυγή έδωσε την πιο ξεκάθαρη απάντηση με ένα σύνθημα πάνω στη μπλούζα της.


Βρωμάτε προδότες


Όχι άλλα διλλήματα, όχι άλλος φόβος, όχι άλλος εκβιασμός.


Ήρθε η ώρα της ρήξης, η ώρα της ανατροπής των υπεύθυνων της τραγωδίας των Ελλήνων και όλων εκείνων των δύσοσμων κομπάρσων του παρασκηνίου, που έχουν στα χέρια τους το αίμα χιλιάδων συμπολιτών μας.


Θυμίζουμε ότι η Αυγή Βουτσινά, ήταν εκείνη που κατατρόπωσε τον υπουργό της Τρόικας Βρούτση, στην εκπομπή – Στον Ενικό.
Ας θυμηθούμε το βίντεο στην ανάρτηση του blog και ας συνειδητοποιήσουμε ότι την αξιοπρέπεια ως χώρα, θα την αποκτήσουμε, μόνο όταν πρωτίστως, διεκδικήσουμε την ατομική μας αξιοπρέπεια.

Μια Αιτωλικιώτισα αφανίζει το "υποκατάστατο" γερμανοτσολιά Βρούτση και του κάνει μάθημα ενδυμασίας παντελονιού

Ακολουθεί το αφιέρωμα του iefimerida στο περιστατικό.



Mπορεί από τα έδρανα των βουλευτών κατά τη διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να μη δόθηκε αφορμή για σούσουρο, ένταση ή σχόλια (όπως είχε γίνει στην πρώτη, όταν βουλευτής της ΝΔ έκανε λάθος στην ψήφο του), ωστόσο για ελάχιστα δευτερόλεπτα επικράτησε αναστάτωση. Αιτία; Μια κυρία από τα θεωρεία που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, λοιπόν, σε κάποια στιγμή μία γυναίκα από τα θεωρεία σηκώθηκε και έδειχνε την μπλούζα της, στην οποία υπήρχε το σύνθημα «ΒΡΩΜΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ». Αμέσως ήρθε η ασφάλεια και της ζήτησε να καθίσει κάτω. Η γυναίκα με το κοντό ξανθό μαλλί και τα κόκκινα γυαλιά προέβαλε αντιρρήσεις στους άνδρες της ασφάλειας και έτσι αποφάσισαν να την απομακρύνουν από τα θεωρεία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: