Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ερασιτέχνες ερευνητές ανακάλυψαν το κεφάλι ενός αρχαίου αγάλματος στον πλανήτη Άρη [Βίντεο]

Όπως και κάθε άλλη φόρα, έτσι και τώρα οι ερασιτέχνες ερευνητές του διαστήματος ανακάλυψαν ακόμα ένα παράδοξο γεγονός καθώς είδαν ένα πρόσωπο στον πλανήτη Άρη.

Η φωτογραφία είναι μέρος μιας συλλογής όπου τράβηξε ρομπότ της Nasa από τον Κόκκινο Πλανήτη και όλες έχουν δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού. Ο ερευνητής Σκοτ Γουόρινγκ δημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες στο blog του και ισχυρίζεται ότι... φαίνεται το κεφάλι ενός αρχαίου αγάλματος.

«Από τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται το κεφάλι, πιθανότατα είναι το κεφάλι ενός αγάλματος που οι ώμοι του είναι θαμμένοι στο έδαφος», έγραψε ο Σκοτ. Επίσης, ακόμα ένας ερευνητής που χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα λογισμικού για να καθαρίσει την εικόνα, ανακάλυψε ότι το κεφάλι του αγάλματος μοιάζει με τον Ομπάμα.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος από τους ερασιτέχνες ερευνητές βλέπει πρόσωπα στον πλανήτη Άρη. Μπορεί όλοι αυτοί να διαψεύδονται συνεχώς αλλά συνεχίζουν να κυκλοφορούν τις δικές τους θεωρίες. Σας παραθέτουμε το βίντεο για να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα:





http://www.katohika.gr/2014/12/anakalypsan-kefali-arxaiou-agalmatos-ston-ari.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: