Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Αφού δεν έμεινε Ελλάδα να διαλύσουν, διαλύονται και αυτοί

Στα πρόθυρα διάλυσης βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου να αλληλοκαρφώνονται, μετά το 25 λεπτο ραντεβού που είχαν στη Βουλή. Από την μια ο νυν πρόεδρος του κόμματος πέταξε το γάντι στον πρώην, αφού του έθεσε στο τραπέζι όλα τα καυτά ζητήματα.

 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του έκανε νύξη στις φήμες που θέλουν το κ Παπανδρέου να δημιουργεί στις 30 του μηνα νέο κόμμα, με τον πρώην πρωθυπουργό να μην βγάζει …άχνα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι η νέα του κίνηση βρίσκεται προ των πυλών. Του είπε πάντως ότι θα πρέπει να ενημερώσει σύντομα σχετικά με τις επόμενες κινήσεις, ενώ του ζήτησε να μην διαταράξει την όποια συνοχή.

Από την πλευρά του ο κ Παπανδρέου έθεσε επί τάπητος τη «διάλυση» του ΠΑΣΟΚ με την παράλληλη δημιουργία της Δημοκρατικής Παράταξης, και τον κ Βενιζέλο να απαντάει ότι είναι γνωστές οι προθέσεις εδώ και καιρό και πως το κόμμα θα συνεχίσει να υπάρχει. Κάτι με το οποίο ως φαίνεται δεν πείστηκε ο πρώην πρωθυπουργός. Εξ ού κιόλας η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά: «Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει καταθέσει τις απόψεις του και τις θέσεις του και για την πορεία της χώρας και για την πορεία του κινήματος, που παραμένουν σε ισχύ και είναι αναγκαίες. Προτάσεις, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της προϊούσας διάλυσης που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα, της αναγέννησης και ανασυγκρότησής του. Επ´ αυτών δεν υπήρξε ουσιαστική απάντηση.»



http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: