Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Προετοιμάζεται η κοινή γνώμη για παρέμβαση υπέρ της «ειρήνης»

Να γιατί «στρατολογούνται» ισλαμιστές από την Δύση για να σφάζουν και να δημιουργούν εστίες έντασης. Έρευνα διεθνούς ινστιτούτου μας λέει τώρα πως η «Αράβικη Άνοιξη» τελικά διατάραξε την «ειρήνη» και δεν έφερε την «δημοκρατία», όπως προπαγανδιζόταν από την ίδια την Δύση...

Πρώτα ανάβουν την φωτιά, δημιουργούν εστίες έντασης και μετά έρχονται να επιβάλλουν την «ειρήνη» οι μεγάλοι «δημοκράτες» της Δύσης. Όπως είχαμε γράψει πριν έναν χρόνο: «Η Δύση δείχνει εκ των πραγμάτων ότι χρησιμοποίησε τους μουσουλμάνους της Μεσογείου, προκειμένου να απομακρύνει τους όποιους δικτάτορες και τώρα ήρθε η ώρα για «democracy». Εν συνεχεία οι «αραβικές χώρες» επιδιώκεται να ενταχθούν στον δυτικό κόσμο κατά πάσα πιθανότητα με την μορφή Ευρώ-Μεσογειακής Ένωσης.»

Πράγματι τα διεθνή κέντρα της διαπλοκής αναφέρουν τώρα ότι η παγκόσμια ειρήνη «μειώνεται σταθερά τα επτά τελευταία χρόνια».

Οι συγκρούσεις στο Ιράκ, την Συρία, το Αφγανιστάν, το Σουδάν και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία συνέβαλαν στην πτώση του ετήσιου Παγκόσμιου Δείκτη Ειρήνης (GPI), σύμφωνα με την έρευνα του Ινστιτούτου Οικονομικών και Ειρήνης (IEP) που εδρεύει στην Αυστραλία.

Όπως σημειώνεται, αυξήθηκε ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε επιθέσεις σε όλη την... Μέση Ανατολή, την Νότια Ασία και την Αφρική ενώ και οι δολοφονίες αυξήθηκαν στα αστικά κέντρα του αναδυόμενου κόσμου. Έχει επίσης μεγαλώσει ο αριθμός των ανθρώπων που πήραν το δρόμο της προσφυγιάς για να γλιτώσουν από τις μάχες στις πατρίδες τους. Το ινστιτούτο δεν αναφέρει βέβαια ότι η Δύση προκάλεσε την διατάραξη της ειρήνης στις εν λόγω περιοχές, όπως με την περιβόητη «Αραβική Άνοιξη».

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του IEP, Στιβ Κιλέλια, έκανε λόγο στο πρακτορείο Reuters για «συνέπειες της Αραβικής Άνοιξης, την άνοδο της τρομοκρατίας κυρίως μετά την εισβολή στο Ιράκ και τις επιπτώσεις από την παγκόσμια οικονομική κρίση».

Όχι όμως μόνο δεν αποδίδονται ευθύνες στους παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά αντίθετα, με περισσή υποκρισία, αναφέρεται ότι, ενώ «οι ΗΠΑ και οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης μειώνουν τις αμυντικές δαπάνες τους, η Κίνα, η Ρωσία, οι χώρες που συνορεύουν με αυτές και τα περισσότερα κράτη της Μέσης Ανατολής αγοράζουν ολοένα και περισσότερα όπλα, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται».

Εν ολίγοις για χάρη της «ειρήνης» των παγκοσμιοποιητών, που οι πολυεθνικές τους, οι οποίες ελέγχουν εξ ολοκλήρου τις Η.Π.Α., σπαταλούν τεράστια ποσά στην τεχνολογία ελέγχου και καταστολής των πολιτών, Ρωσία και Κίνα πρέπει να παραδώσουν τα όπλα, ώστε να μην υπάρχει αντίπαλος που θα διαταράξει την «τάξη και την ασφάλεια» αλά USA, που επιδιώκεται να επιβληθεί.

Άλλωστε όπως συχνά σας υπενθυμίζουμε: «Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης υπαγορεύει την επιβολή μιας απόλυτης και πλήρως ελεγχόμενης «ειρήνης», η οποία φαινομενικά θα μοιάζει να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των λαών, αλλά στην πραγματικότητα θα μαντρώνει τους ανθρώπους».

Λογαριάζουν βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο, αφού οι συγκεκριμένες «παροτρύνσεις» δεν συγκινούν καθόλου το Κρεμλίνο...

(pygmi)

Δεν υπάρχουν σχόλια: