Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Ποια νέα κόμματα αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη

Eπιτέλους οι πολίτες κάνουν την πολιτική κτήμα τους και αποφασίζουν να βγουν μπροστά αντί να συνεχίσουν την παθητική σχέση με την πολιτική που γέννησε τα κόμματα της νοσηρής μεταπολίτευσης. Όπως διαβάζουμε στο άρθρο του Aιμίλιου Περδικάρη στο Capital ένα ακόμη κόμμα, το «Νέο Κόμμα», προστίθεται στον πολιτικό χάρτη, με σαφή προσανατολισμό στον προοδευτικό, κεντρώο και μεταρρυθμιστικό χώρο και χωρίς εξαρτήσεις, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, από πολιτικά κέντρα ή τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών.

Στην οργανωτική του επιτροπή συμμετέχουν οι Π. Ελευθεριάδης, Ανδρ. Κούτρας, Γ. Κουτσομύτης, Ν. Λαάρης, Θ. Νικλάνοβιτς και Π. Ξανθόπουλος. Κοινό τους στοιχείο, το νεαρό της ηλικίας και η επιτυχημένη επαγγελματική παρουσία στον κλάδο τους. Ο κ. Ελευθεριάδης είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στην Οξφόρδη, ο κ. Κούτρας αναλυτής οικονομικών με ειδίκευση στο δημόσιο χρέος, ο κ. Κουτσομύτης σκηνοθέτης-παραγωγός που ζει μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, ο κ. Λάαρης μουσικός, ο κ. Νικλάνοβιτς χημικός μηχανικός και ο κ. Ξανθόπουλος καθηγητής χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή οι ήρωες του επιχειρείν- μικροί και μεγάλοι επιχειρηματίες από ολόκληρη την Ελλάδα-συμμετέχουν στο δίκτυο του επιχειρείν που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Αγνής Βουτσινά-photo, η οποία είναι...στέλεχος επιχείρησης τροφίμων. Μικροί και μεγαλύτεροι επιχειρηματίες από ολόκληρη την Ελλάδα-όλοι αυτοί που στην διάρκεια της μεταπολίτευσης είχαν "δαιμονοποιηθεί" από το κομματικό κράτος-και που στην ζωή τους έχουν διοικήσει έστω ένα περίπτερο "απαντούν" στους επαγγελματίες πολιτικούς που μας οδήγησαν ως εδώ.

Mια σειρά από νέα κόμματα βρίσκονται στα σκαριά καθώς όπως προαναφέραμε οι πολίτες διαπιστώνουν πως ο μόνος τρόπος να αλλάξει η Ελλάδα είναι να αντικατασταθεί το υπάρχουν πολιτικό προσωπικό των ξεφτισμένων ιδεοληψιών καθώς και να αλλάξει ριζικά ο σημερινός κομματικός χάρτης. Έτσι κόμματα όπως το Κόμμα των Αγροτών αλλά και το Κόμμα των Φιλόζωων είναι ανάμεσα στα κόμματα που ετοιμάζονται.

Καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή του κομματικού χάρτη της χώρας παίζει πλέον το διαδίκτυο καθώς οι παραδοσιακοί μηντιάρχες-έμποροι όπλων καθώς και οι υπάλληλοί τους δημοσιογράφοι είναι ταυτισμένοι εργολαβικά με το σάπιο κομματικό σύστημα της μεταπολίτευσης.

Μείνετε συντονισμένοι...


http://kourdistoportocali.com/post/32561/neakommata

Δεν υπάρχουν σχόλια: