Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Νίκολα Τέσλα: Δυνατότητες κάθε ανθρώπινου εγκεφάλου

Οι άνθρωποι εκείνης της εποχής, είχαν πραγματικά εντυπωσιαστεί που ο Τέσλα, γεννούσε συνεχώς και αβίαστα πρωτότυπες ιδέες και η εξομολόγησή του (Τέσλα) ήταν άκρως ενδιαφέρουσα...Αυτή η δημιουργηκότητα δεν οφείλεται σε 'εμένα' ...άρχισε να κάνει νοερά ταξίδια μακριά απο τα σύνορα του μικρού μας κόσμου. Στην αρχή ήταν αρκετά θολά, αργότερα απέκτησαν δύναμη και μπορούσα να δω καινούργια μέρη, πόλεις και χώρες.

Να ζω εκεί, να γωρίζω νέους ανθρώπους, να κάνω φιλίες και όσο και αν φαίνεται απίστευτο, μου ήταν το ίδιο αγαπητή με αυτούς της πραγματικής μου ζωής.

Σύγχρονοι επιστήμονες μελετούν τέτοια φαινόμενα και δεν τα βρίσκουν αφύσικα. Ουσιαστικά πρόκειται για συνεχείς μεταβολές σε συνειδησιακές καταστάσεις.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το άτομο είναι ικανό να παρατηρεί πράγματα, που άλλοι αδυνατούν. Να ταξιδέψει σε άλλες εποχές χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί. Σήμερα οι καταστάσεις αυτές, μπορούν να καταγραφούν σε ειδικά μόνιτορ.

Υπερσυνειδησιακός άξονας, το δεξί μπροστινό μέρος του εγκεφάλου και το αριστερό πίσω ενεργοποιούνται. Σε φυσιολογικές συνειδησιακές συνθήκες, λειτουργουν το αριστερό μπροστινό μέρος του εγκεφάλου και το δεξί πίσω.

(Τέσλα) Οι σκέψεις μου περνούσαν σα χείμαρος και με δυσκολία μπορούσα να μπω στον ρυθμό τους

Πολλές δημιουργικές προσωπικότητες ζουν τέτοιες στιγμές έντασεις, όπως αυτή που βίωσε ο Τέσλα. Με τον καιρό έμαθε να εισέρχεται σε αυτή την απόκοσμη κατάσταση, όποτε το ήθελε. Ελεγε οτι μπορούσε ανά πάσα στιγμή να κλείσει τον εγκεφαλό του από τον έξω κόσμο και να δει το όραμα.

"Πριν ακόμα αρχίσω να γράφω, επεξεργάζομαι την ιδέα μέσα στο μυαλό μου. Μπορώ έτσι να αλλαξω τις οδηγίες, να κάνω βελτιώσεις, μέχρι και να θέσω τη συσκευή σε λειτουργία. Δεν έχει καμιά σημασία αν λειτουργεί η μηχανή ή αν την ελέγξω στο εργαστήριό μου. Ολες οι εφευρέσεις μου έχουν δουλέψει με αυτό τον τρόπο.

Η πηγή των γνώσεων του Τέσλα για τα άγνωστα φαινόμενα είναι ανεξήγητη. Επνευση μιας ιδιοφυίας - αποκάλυψη ... αυτές οι λέξεις δεν μας λένε κάτι. Τι γεννούσε αυτές τις ιδέες ;

"Ο εγκέφαλος μου λειτουργεί όπως ένας κανονικός δέκτης. Εκεί βρίσκεται ένα μέρος που αποτελεί τη πηγή των γνώσεων και της έμπνευσης. Δεν έχουμε εντρυφήσει στα μυστήρια αυτής της πηγής, αλλά πιστεύω οτι σίγουρα υπάρχει."

"Η δημιουργική τεχνική του Τέσλα, υποδικνύει ότι υπάρχει μια τράπεζα πληροφοριών, ένα πεδίο γνώσεων κάπου μέσα στο σύμπαν"

"Ο Τέσλα μπορούσε να δέσει τον εαυτό του σε αυτό το πεδίο και να αντλήσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ηλπιζε ότι κάποια στιγμή, όλοι θα είχαν πρόσβαση σε αυτό το πεδίο, και πράγματι σκευτόταν τη δημιουργία μιας συσκευής που θα εισήγαγε τον άνθρωπο σε μια άυλη πραγματικότητα"

Ο Τέσλα ήταν πεπισμένος ότι τα πάντα στο σύμπαν, από τους γαλαξίες μέχρι τα ηλεκτρόνια έχουν νοημοσύνη. Το σύμπαν είναι ένας ακέραιος οργανισμός με νοημοσύνη που αποτελέιται από πολλά μέρη που μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά έχουν διαφορετική συχνότητα στις δονήσεις. Κάθε μέρος είναι ένα παράλληλο σύμπαν και όταν συντονιζόμαστε με τη συχνότητα του, ανοίγουμε την πύλη που οδηγεί σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ταξιδεύουμε παντού.


awakengr.com
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7324.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: