Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

WIND: Θέλω και το σπίτι σου!



Πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας για χρέος 800 ευρώ προσπάθησε να πετύχει η WIND στο Πύργο της Ηλείας εχθές 23/10. Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Πύργου ενάντια στους πλειστηριασμούς μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους μπλοκάρισαν τη διαδικασία αποτρέποντας την αρπαγή πρώτης κατοικίας με αντικειμενική αξία 90.000 ευρώ έναντι της εξευτελιστικής απαίτησης παροχής αέρα στην ουσία σε συμπολίτη μας επαγγελματία που αδυνατούσε να πληρώσει.
To αδιάκοπο σφυροκόπημα της κοινωνίας συνεχίζεται με αμείωτη ορμή. Ετοιμάζονται για γενικευμένη επίθεση σε ... εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα. Θέλουν να τα πάρουν όλα. Όσα ελάχιστα έχουν απομείνει!
Οι αυταπάτες τέλειωσαν. Έχουμε πόλεμο: Νέα χαράτσια, φοροληστεία, πλειστηριασμοί, εκβιασμοί και απειλές για φυλάκιση σε χρεοκοπημένους αυτοαπασχολούμενους εισφοροφειλέτες, πρόστιμα σε άνεργους που χρησιμοποιούν τα... ΜΜΜ αδυνατώντας να πληρώσουν το υπέρογκο εισιτήριο, εξανδραποδισμός του ΕΟΠΠΥ, ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι σε απόγνωση,άνεργοι στον καιάδα της κοινωνικής εξαθλίωσης, νέες χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Η αντίσταση θα φέρει την ανατροπή τους!
Επιτροπές λαϊκής αυτοάμυνας σε κάθε γειτονιά. Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας.
ΜΕΤ.Α.Α. – Μέτωπο Αντίστασης και Ανατροπής /Δεν πληρώνουμε τη κρίση τους



Από denplirono, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: