Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

“Πόλεμος” στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπανδρέου – για κακουργήματα τον ήθελε η Ζωή, “πολιτικές ευθύνες” έβλεπαν οι προσκυνημένοι…

“Πολιτικές ευθύνες” στον Γιώργο Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ! Αυτό ήθελαν να περάσουν στο πόρισμα κάποιοι εγκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ανακαλύπτοντας την βολική χρήση του όρου – φάντασμα που είχε εφεύρει η συμμορία Σημίτη για να φυγαδεύει τα λαμόγια με γεμάτες βαλίτσες αλλά “πολιτική τιμωρία”.
Εντέλει βρέθηκε η μεσοβέζικη λύση αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ανυποχώρητη και πεπεισμένη ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι απόλυτα συνυπεύθυνος με τον Παπακωνσταντίνου για το σκάνδαλο της λίστας.
Μάλιστα στην τελική διατύπωση αναφέρεται ξεκάθαρα...«το ενδεχόμενο συμμετοχικής του δράσης στην αξιόποινη συμπεριφορά του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, με τη μορφή της ηθικής αυτουργίας, στα υπ’ αυτού τελεσθέντα ποινικά αδικήματα, και της παράβασης καθήκοντος». Ηθική αυτουργία κοινώς, που είναι και το αυτονόητο. Ζητείται η περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης προς αυτή την κατεύθυνση.
Δυστυχώς, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ συντάχθηκαν με την κυβερνητική πλειοψηφία που είχε κάθε λόγο να κουκουλώσει την υπόθεση αφού τουλαχιστον 4 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με την υπόθεση.



http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: