Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΠΟΝΗ.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 αποκαλύπταμε: Η αποκάλυψη της απάτης: Ο Παπακωνσταντίνου έλεγε πως πήρε την λίστα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ είχε παραδοθεί θεσμικά στον πρέσβη!
Παραθέτοντας τα έγγραφα – ντοκουμέντα που έρχονται σήμερα επισήμως στο φως και απο τις Γαλλικές αρχές με τα πρωτότυπα! Από εκείνη την στιγμη, όλοι επιχείρησαν να αποσιωπήσουν αυτη την αποκάλυψη που στην ουσία στέλνει φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους. Από τον τότε πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους πρέσβεις και όλους
όσους διαχειρίστηκαν ένα απόλυτα νόμιμο έγγραφο ως πατσαβουρόχαρτο ξεπλύματος και εκβιασμού. Εκτός από οικονομικού και πολιτικού! Εκτός απο την απόκρυψη περιπτώσεων όπως αυτή του Παπαντωνίου και το fund ξεπλύματος του Μιωνή, είναι προφανές ότι κάποιοι πολιτικοί έγιναν απότομα μνημονιακότεροι των μνημονιακών (αλήθεια, ποιοί πρωτοστάτησαν για την κυβέρνηση Παπαδήμου), αλλά υπάρχει και το απεχθέστερο όλων: Αυτη η λίστα θα...απέφερε κάποια δις στο Ελληνικό δημόσιο από την θεσμική χρήση της. Η ιδιωτική διαχείριση της, φαίνεται πως έγινε για να μείνουν άδεια τα ταμεία και να γεμίσουν κάποια ιδιωτικά ταμεία. “Πέσε, για να κρύψω”, θα μπορούσε να είναι η ατάκα των νταραβεριτζήδων της λίστας.
Είναι πλέον επιτακτικό η δικαιοσύνη να διατάξει τον περιορισμό όλων των προσώπων, ανεξάρτητα απο το πόρισμα της επιτροπής. Η καταρρέουσα Δημοκρατία έχει μόνο μία ελπίδα επιβίωσης: Την άμεση, παραδειγματική τιμωρία όλων. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα καταστρέψει τόσο το πολίτευμα αλλά και την πατρίδα. Μην κάνουμε πάλι τους πολίτες να αναζητούν στρατοδικεία. Θα είναι καταστροφικο. Αλίμονο σε αυτούς που δεν το καταλαβαίνουν.



http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: