Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πολιτική απόφαση για νομική διεκδίκηση των οφειλών Προτάσεις για καθαρό νερό στο Αιτωλικό Εμπόδιο η διώρυγα - άρθρο της ΑΙΧΜΗΣ


Αγαπητοί κύριοι της ΔΕΥΑΜ, από τη στιγμή που αποφασίσατε να καλύψετε τον πρασινοσκόλικα και δοσίλογο γαλάνη, μαζί με τη συμμορία του,  να είστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.
 Η οργή του κόσμου θα σας αφανίσει, να εύχεστε να σας κάνουν απλά αγωγές και μηνύσεις για συνυπευθυνότητα και για συνειδητή βλάβη της δημόσιας υγείας.
Εμείς ως blog από την αρχή δεν αναγνωρίσαμε ούτε το δήμο σας, ούτε την δικαιοδοσία σας στο Αιτωλικό. Είναι όμως,  μια καλή ευκαιρία να ξεσηκώσετε τον κόσμο εναντίον αυτού του αναγκαστικού εκτρώματος, που λέγετε δήμος της ιεράς πόλης του Μεσολογγίου (επικυριαρχικός ο τίτλος και οι προθέσεις σας), αλλά και να πληρώσουν τελικά οι δωσίλογοι που μας πούλησαν, αλλά και όσοι από εσάς τους κάλυψαν. 


                                           Μ.Ε.Π


============================================================================ 



Στο κόκκινο έχει φθάσει η ΔΕΥΑΜ σε ότι αφορά τα οικονομικά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο, που έχει προβληματίσει το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αναζητά λύση.

Στην τελευταία συνεδρίαση, ο πρόεδρος της επιχείρησης Δημ. Κοταντάκης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τη δέσμευση των λογαριασμών, τόσο της ΔΕΥΑΜ όσο και τους προσωπικούς του, εξαιτίας των οφειλών στο ΙΚΑ, λέγοντας ταυτόχρονα ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση για όσους δεν έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους. Ο μεγαλύτερος όγκος οφειλών προέρχεται από το Αιτωλικό, λόγω των γνωστών προβλημάτων με την ακαταλληλότητα του νερού. Ο τρόπος που θα... διεκδικήσει η ΔΕΥΑΜ τις οφειλές αυτές θα συζητηθεί ως αποκλειστικό θέμα σε επόμενη συνεδρίαση.

Μια πρώτη πρόταση αφορά στην λήψη πολιτικής απόφασης, η οποία θα προσανατολίζεται προς τη νομική οδό, με τη χρήση όλων των ένδικων μέσων. Είναι επιβεβλημένη ανάγκη να εισρεύσουν έσοδα στην επιχείρηση προκειμένου να επιβιώσει. Και αυτά πρέπει να προέλθουν από τους οφειλέτες καταναλωτές και κυρίως από τους μεγαλοοφειλέτες, που, ενώ έχουν τη δυνατότητα, αρνούνται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Η επιχείρηση έχει φθάσει στο σημείο να μην μπορεί να εισπράξει από οργανισμούς, όπως το νοσοκομείο, ή το στρατόπεδο, αφού δεν μπορεί να εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα. Ο κ. Κοταντάκης ζήτησε από τους εργαζόμενους να βάλουν και αυτοί πλάτη για τη διάσωση της επιχείρησης, όμως όλη η συζήτηση εστιάζεται στην είσπραξη των οφειλών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: