Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τι γλώσσα μιλούσαν οι γυναίκες στο Μεσολόγγι κατά την έξοδο;

Ο ΣΚΑΙ ακόμη μια φορά μας βάζει τα γυαλιά με τη γνωστή σειρά 1821 η γέννηση ενός έθνους (όχι η ανάσταση, ούτε η αναγέννηση).
Σύμφωνα με την γνωστή σειρά του ΣΚΑΙ για την επανάσταση του ’21, κατά την έξοδο του Μεσολογγίου καμιά μάνα δεν τραγουδούσε παραδοσιακά ελληνικά νανουρίσματα. 

Το έκαναν αυτό βέβαια γιατί δεν ήταν Μεσολογγίτισσες, ήταν κάτι ανάμεσα από Αρβανίτισσες, Αλβανίδες ή κάτι άλλο. Όλα ήταν, εκτός βέβαια από ντόπιες και ως γνωστό σύμφωνα με το ΣΚΑΙ και τους πολυχρονεμένους ακαδημαϊκούς, οι Αρβανίτες δεν ήταν Έλληνες. Δηλαδή οι Σουλιώτες ήταν Αλβανοί και κάπου τα τσουγκρίσανε με τους Τούρκους. 
Οι δε Μεσολογγίτες, απλά ήταν απόντες. 

Πως αντέδρασε η τοπική κοινωνία και οι ηγέτες του σημερινού Μεσολογγίου; 

Ποιος νίκησε τελικά το '21 και μας επέβαλαν αυτή την ιστορία για να γαλουχηθούν τα παιδιά μας;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Αλλά μη φοβηθεί κανείς, απ’ ότι μαθαίνουμε η ερωμένη του Μεγαλοπρεπή, είχε μείνει έγκυος και έκανε αγόρι. Αυτό το αγόρι όταν μεγάλωσε πήγε στην Αθήνα και πήδηξε το μισό πληθυσμό. Θα μου πείτε και τι μας νοιάζει εμάς, αφού όλες ήταν Αλβανίδες και Τουρκάλες.
Μας νοιάζει, γιατί σύμφωνα με τη νέα σειρά της τουρκικής τηλεόρασης, (η αφόδευση της Φατμέ στο γενί τζαμί), αυτός ο κύριος εκτός από μυτερός ήταν και καρπερός. Μετά από έρευνα του πανεπιστημίου της Τουρκίας, οι απόγονοι αυτού του κυρίου, έχουν ενσωματωθεί στη σημερινή Ελληνική κοινωνία και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά, όπως ακαδημαϊκοί, πολιτικοί ή ακόμη και επιχειρηματίες καναλάρχες.
Μέλημά τους, η αναγέννηση του Οθωμανισμού και της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.



                                              Η ΓΕΚΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: