Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τι λέει ο Σαλμάς για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι




Την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας κατονόμασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς ως επικεφαλής της ομάδας των διαδηλωτών που, κατά τον κ. Σαλμά, προκάλεσαν τα επεισόδια το περασμένο Σάββατο στο Μεσολόγγι.
"Μιλούσα σε ένα ακροατήριο 500 ατόμων και κάποιοι απ' έξω επέλεξαν να ακυρώσουν την ομιλία. Δεν το κατάφεραν. Είμαι 13 χρόνια βουλευτής και βλέπω για πρώτη φορά βουλευτή, την................βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη να λέει "μην το αφήσετε να βγει έξω"", είπε ο κ. Σαλμάς μιλώντας νωρίτερα στον AΝΤ1.
Ξέχασε να αναφέρει όμως γιατί διαμαρτύρονταν οι Μεσολογγίτες. Οφείλουν όλοι οι βουλευτές του νομού να σταθούν δίπλα στους φοιτητές και στους γονείς τους που είναι τελικά τα θύματα του "ΑΘΗΝΑ". Το ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Σαλμά ποιοι το κλείνουν; Αυτοί που διαμαρτύρονταν έξω απο τη σύναξη των κομματικών φίλων σας; Το ότι είστε αναρμόδιος (για θέματα παιδείας), όπως είπατε αυτό λέγεται "ισότοπο απαγωγή!". Τα μνημόνια αν δεν κάνουμε λάθος τα ψηφίσατε, καιρός είναι τώρα να "θερίσετε θύελλες" ως μνημονιακή συγκυβέρνηση!
Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο προκλήθηκαν επεισόδια στο Μεσολόγγι με τον κ. Σαλμά να φυγαδεύεται τελικά από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου, τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν έξω από το ξενοδοχείο που μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός για το σχέδιο "Αθηνά" και τους ντόπιους να καταγγέλλουν ότι υπήρξαν τραυματισμοί από το αυτοκίνητο που φυγάδευε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον κ. Σαλμά. Ποιος κάλεσε τα ΜΑΤ στην εκδήλωση του κ. Αν. Υπουργού υγείας; Μήπως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;


http://newspressagrinio.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8329.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: