Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Μεσολόγγι 29-1-2013

Φοβάμαι…
Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά τους πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου.
Μ. Αναγνωστάκης

Αγαπητή ΑΙΧΜΗ
Είναι πασιφανές ότι το σχέδιο συκοφάντησης – στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ το οποίο εξυφαίνεται κεντρικά στα υπόγεια των κυβερνητικών γραφείων λαμβάνει πανελλαδική διάσταση, με κατά τόπους ανάλογες επιθέσεις από γνωστούς και κατ’ ομολογίαν τους υπηρέτες του σάπιου πολιτικού συστήματος, ικανούς πάντα για τέτοιες “δουλειές”.
Πέραν όμως από τις γραφικότητες ορισμένων συκοφαντών οι οποίοι με κατάπτυστα κείμενα επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους, κάμνουν το ίδιο κακό τόσο στην αισθητική όσο και στη μικρή μας κοινωνία αφού την αποπροσανατολίζουν από βασικά της προβλήματα.
Έχουμε απείρως πιο σημαντικά θέματα ν’ ασχοληθούμε από το να απαντάμε σε συκοφαντίες και ψεύδη.
Αυτά αφορούν την επιβίωσή μας, την αξιοπρέπειά μας, την αλληλεγγύη μας στους χειμαζόμενους συνανθρώπους μας, τον διαρκή αγώνα μας για καλύτερη και δίκαιη ζωή.
Όσον μας αφορά ο αγώνας μας και η σθεναρή μας θέση για σταμάτημα κάθε διαδικασίας εκποίησης του εθνικού μας πλούτου και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας (Λιμάνι, Μαρίνα κ.λπ.) συνεχίζεται αταλάντευτα χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις.
Τέλος δηλώνουμε ότι εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεσολογγίου σε όποιο πόστο και αν βρίσκονται και σε όποια κοινωνική, κινηματική και πολιτιστική δράση αναπτύσσουν. Άλλωστε η προσωπική και η ηθική τους διαδρομή είναι ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική μας κοινωνία.
Όλοι γνωριζόμαστε!!!
Αυτά προς το παρόν και προφανώς θα τα ξαναπούμε.
Η Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ
Ι.Π. Μεσολογγίου

Υ.Γ. Η παρούσα ανακοίνωση θα κοινοποιηθεί σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Αιτωλ/νίας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: