Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ–ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Οι μαζικές απολύσεις εργαζομένων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους Δήμους της περιοχής μας, εντάσσονται στις 27.000 τρομοκρατικές απολύσεις από το Δημόσιο και τους ΟΤΑ (Περιφέρειες και Δήμους), που επιβάλλει το 3ο Μνημόνιο της καταστροφής.
Στη πραγματικότητα τα κυβερνητικά επιτελεία έχουν ήδη προσχεδιάσει για το 2013 να απολύουν 6000 ανά τρίμηνο! (2.000 το 2012 και 25.000 το 2013).
Η άθλια μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, ύστερα από 5μηνη κοροϊδία και φιλολογία περί «κοινωνικής ευαισθησίας» ρίχνει στον Καιάδα της εφιαλτικής ανεργίας και στο βαθύ σκοτάδι του εργασιακού μεσαίωνα τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους για χάρη της συμμορίας των τοκογλύφων δανειστών, της τρόικας και του ντόπιου κεφαλαίου. Αυτή η νέα τριπλή συμμαχία, με φερετζέ τη ΔΗΜΑΡ μαϊμού -Αριστερά, σχεδιάζει από κοινού και συναποφασίζει – ο ένας υπαγορεύει στον άλλο- το σύγχρονο εργασιακό και μισθολογικό μεσαίωνα με τον οποίο θα λειτουργεί πλέον ο ελληνικός καπιταλισμός!
Η ελπίδα γεννιέται, υπάρχει και μπορεί να δυναμώνει μόνο στις λαϊκές αγωνιζόμενες δυνάμεις!
Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Δυτικής Ελλάδας σε άμεσο ενωτικό και συντονισμένο αγώνα για την απόκρουση και ματαίωση των τρομοκρατικών απολύσεων.!
Πανεργατικό – παλλαϊκό μέτωπο ρήξης και ανατροπής του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου «Προκρούστη», των νόμων και των μέτρων που τα συνοδεύουν, συνολικά της αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.

Πάτρα 14.11. 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: