Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Παραμύθι το "Θερμοκήπιο" για να μαζεύουν "πράσινους" φόρους; Η Ανταρκτική μεγαλώνει

Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στην Ανταρκτική έφθασε το ετήσιο ανώτατο όριο-ρεκόρ σε όλη την ιστορία των παρακολουθήσεων - τα 19,44 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Δηλαδή ξεπέρασε κατά 1 εκατομμύριο και πάνω το μεσαίο όριο την περίοδο 1979-2000.

Στην Αρκτική δε, φέτος σημειώθηκε ακριβώς το αντίθετο ρεκόρ. Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στο Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό στις 16 Σεπτεμβρίου έφθασε το ετήσιο χαμηλό επίπεδο 3,41 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, κάτι που στάθηκε το πρωτάκουστα χμηλό σε όλη την ιστορία των δορυφορικών παρατηρήσεων.

Δηλαδή ότι χάνεται στην Αρκτική βρίσκεται στηνΑνταρκτική αυτό αποτελεί μεγάλο πλήγμα στο φαινόμενο του "Θερμοκηπίου" καθότι αποκαλύπτεται ότι ο σκόπός δημιουργίας του ήταν η δημιουργία παγκόσμιων "πράσινων" φόρων, για τη δημιουργία του παγκόσμιου κράτους, και για να βάλουν "χέρι" στην ιδιωτική περιουσία , και στα σπίτια μας.

Για όσους αμφιβάλλουν δεστε τα πιστοποιητικά ύδρευσης, θέρμανσης και στατικότητας κτιρίων που έρχονται, μέσω αυτών θα σας βάζουν εξοντωτικά πρόστιμα στο μέλλον και θα σας πέρνουν τα σπίτια.


Δείτε και το φαινόμενο των νεοάστεγων στην Αμερική και πως δημιουργήθηκε με αυτές τις πρακτικές, και θα καταλάβετε τι σας περιμένει, εσάς και το σπίτι σας.
(defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια: