Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Οι γύφτοι μαζεύουν υπογραφές, για να μας μας σκοτώνουν και με τη βούλα του νόμου


Γύφτοι, μαζεύουν υπογραφές στο Μεσολόγγι
Έχουν υπογράψει και δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι!!!
Το άρθρο, όπως το γράφει το http://www.agriniopress.gr

Κείμενο συμπαράστασης στους γύφτους δολοφόνους!!!

"Πολίτες της περιοχής του δήμου Μεσολογγίου, μεταξύ τους και δυο δημοτικοί σύμβουλοι έχουν υπογράψει κείμενο υπέρ ρομά που βρίσκεται προφυλακισμένος για τα σοβαρά επεισόδια του Αυγούστου στο Αιτωλικό.

Το κείμενο που πιθανώς να χρησιμοποιηθεί για την νομική συμπαράσταση του συγκεκριμένου ρομά, ώστε να επιτευχθεί η αρχή των όρων της προφυλάκισης του, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο Αιτωλικό, ακόμη περισσότερο επειδή, σύμφωνα με ανθρώπους που το έχουν δει περιλαμβάνει υπογραφές δυο δημοτικών συμβούλων και συγκεκριμένα των κ. Μουρκούση και Μπαλαμπάνη. Από την άλλη όμως δεν παύουν να υπάρχουν και κάποιες φωνές που λένε πως ο προφυλακισμένος ρομά Β. Μπέκος , που πριν μερικές εβδομάδες έστειλε και επιστολή στον τοπικό τύπο για τα επεισόδια και την προφυλάκιση του, δεν έχει καμιά συμμετοχή στα επεισόδια και αδίκως προφυλακίστηκε. Πάντως γενικώς το κείμενο πολλοί επίσημοι και αιρετοί στο Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή, απέφυγαν να το υπογράψουν. Η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του Αιτωλικού, έχει άλλη άποψη και καταγράφονται ήδη κάποιες πρώτες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες σχετικά με την συλλογή των υπογραφών και ειδικά για την συμμετοχή των δυο δημοτικών συμβούλων."

Μήπως, τελικά, πρέπει να ξαναμαζευτούμε και να τους διώξουμε, μια και καλή, απ' ολόκληρο το Δήμο; οι φίλοι μας του Μεσολογγίου, τί κάνουν; μάλλον πρέπει ν' αντιδράσουν - ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ - σε τέτοια φαινόμενα θράσους και απόκρυψης της αλήθειας.

Εφόσον όλα αυτά ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ, πρέπει, γρήγορα, να τεθεί θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων αυτών που έχουν υπογράψει για την αποφυλάκιση(;) των δολοφόνων.


http://www.tagiofyria.gr/component/content/article/449-oi-gyftoi-mazeyoun-ypografes-gia-na-mas-ksanaskotosoyn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: