Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Οι πέτρες Ica στο Περού

mendi2
Οι πέτρες βρέθηκαν κοντά στήν πόλη ICA του Περού το 1966 από τον Δρ. Ζαβιερ Καμπρεα Νταρκεα.Οι πέτρες αυτές απεικονίζουν επάνω τους παράδοξα πράγματα όπως εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, εγκέφαλου, τηλεσκόπια, ιπτάμενα οχήματα ακόμα και δεινόσαυρους να χρησιμοποιούνται σαν εξημερωμένα κατοικίδια!! Το θέμα αυτό ξεκίνησε οταν ο , Δρ. Ζαβιερ Καμπρεα χειρούργος στο επάγγελμα,δέχτηκε σαν δώρο γενεθλίων μερικές πέτρες απο τους ντόπιους που δεν είχαν πως αλλιώς να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στον δρ Καμπρεα που έκανε διάφορες αγαθοεργίες για αυτούς.Οι πέτρες κίνησαν την περιέργεια του και άρχισε να τις μαζεύει μόνος του σιγά σιγά,απο την κοίτη του ποταμού της περιοχής.
Ετσι κατάφερε να συλλέξει περίπου... 11000 πέτρες διαφόρων μεγεθών, προς το παρόν φυλάσονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε σπίτι της πόλης Ιca, στο Περού. Παρά τις ενστάσεις οι πέτρες Ικα αποτελούν αρχαιολογικό μυστήριο όπως τα αγάλματα στα νησιά του Πάσχα,οι γραμμές στην Νάζκα του Περού κ.α!!




Ο ίδιος Δρ Javier Cabrera Darquea Πιστεύει πως ανήκουν στον πρώτο πολιτισμό καλλιεργημένων ανθρώπων του πλανήτη μας, ο οποίος καταστράφηκε ενδεχόμενα με φυσική καταστροφή, ίσως ένα κατακλυσμό, και ότι με αυτές τις πέτρες άφησαν πίσω τους μία μαρτυρία που θα άντεχε στο χρόνο. Περιγράφουν μια άλλη ανθρωπότητα που έζησε προφανώς σε αυτόν τον πλανήτη πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν.Βεβαίως άλλοι λένε ότι είναι μια φάρσα και μάλιστα κακοστημένη,πάντως πρόσφατα εγινε ραδιοχρονολογησει στις πέτρες που έδειξε οτι πράγματι σχεδιάστηκαν 5000 περίπου χρόνια πριν.Το 80% των πετρών ητο γνήσιες ενω υπάρχει και ενα 20% που είναι αμφιβόλου γνησιότητας!

http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=45953:oi-petres-ica-sto-peroy&catid=50:mathaino-tin-ellada&Itemid=337

periergaa.blogspot.

Πηγή: ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: