Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και δικαστικών στο ημερολόγιο του ΆΚη

Ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και δικαστικών περιλαμβάνονται στις σελίδες των σημειώσεων που κρατούσε ο πρώην υπουργός καθώς και ονόματα πρώην Πρωθυπουργών.


Το σοβαρότερο είναι οι υπαινιγμοί του κ. Τσοχατζόπουλου ότι θα μιλήσει, όταν το κρίνει ο ίδιος και θα αποκαλύψει τα ονόματα εκείνων που είναι αποδέκτες του μαύρου πολιτικού χρήματος.


Υψηλού πολιτικού ενδιαφέροντος είναι η αναφορά που κάνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, δείχνει ευχαριστημένος από την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία και απευθυνόμενος σε κάποιον «Μίλτο» γράφει : «Απολογητικός για το παρελθόν! Έφυγε ο ΓΑΠ....Δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα. Απελευθερώθηκε! Δεν θα κατέβει ξανά για βουλευτής. Θέλει να βοηθήσει να ακυρωθεί η αδικία που σου έγινε!»
Στη συνέχεια της ίδιας σελίδας γράφει: «Αλλαγή κλίματος. Σε αυτό μόνο μπορεί να βοηθήσει, έχει αρχίσει ήδη» και προσθέτει : «Ζήτησε από Πεπόνη για τον Αντρίκο (CDS), από του ίδιου πρωθυπουργού επιθυμία και δεν κάνει τίποτα».

Στο ίδιο ημερολόγιο κάνει αναφορές και στον λιβανέζο επιχειρηματία Τζορτζ Χάλαγκ, γνωστό από τη δεκαετία του '90 για την εμπλοκή του ονόματός του στην αγορά της «ροζ βίλας» του Ανδρέα Παπανδρέου στην Εκάλη αλλά και από την εμπλοκή του σε παλιότερα σκάνδαλα οπλικών συστημάτων.

Επίμονες και συχνές αναφορές γίνονται στον εξ απορρήτων του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρώην γενικό διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας Γιάννη Σμπώκο, από τον οποίο ζητά επίμονα να του δώσει 1 εκ. ευρώ που του χρωστάει.
Χαρακτηριστική είναι μάλιστα μία συγκεκριμένη αναφορά στο όνομα του Γιώργου Παπανδρέου «Μετά από εβδομάδες και μήνες κοροϊδίας, που έψαχνες για διάφορες λύσεις «μεταφοράς», δεν μου έστειλες τίποτε! Και εγώ όμως έχω μάθει ότι εσύ καθάρισες με τον ίδιο τον Γ.Α.Π!», γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος , χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποια εμπλοκή του πρώην Πρωθυπουργού.

Με αγωνία αναμένονται, πάντως, νέες αποκαλύψεις για γνωστά ονόματα της εγχώριας σκηνής αφού, όπως όλα δείχνουν, ο πρώην υπουργός κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις με ονόματα και γεγονότα για όλα τα θέματα που διαχειριζόταν.


http://www.tragiko.com/2012/05/blog-post_180.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: