Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το παράδειγμα της Ρωσίας του Πούτιν...Η αποστομωτική απάντηση σε όσους τρομοκρατούν τον λαο με το ψευτοδίλημμα κομμουνισμός ή ΔΝΤ

Το άρθρο αυτό είναι μια μικρή απάντηση σε όσους υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και υπερθεματίζουν υπέρ των τοκογλύφων του ΔΝΤ, απειλώντας μας με τον "μπαμπούλα" του κομμουνισμού (και ειδικότερα της Βόρειας Κορέας). Οι δωσίλογοι που αρέσκονται σε αυτή την τακτική, επενδύουν σε εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα που....υπάρχουν εν αφθονία στη χώρα μας και μάλιστα συντηρούνται και από τους δύο πόλους (αριστερά - δεξιά) εξίσου: Το γιατί, το αφήνουμε στην κρίση του καθενός.


Θα χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα σύγκρισης......




την Ρωσία. Πιθανόν θα βρεθούν ξερόλες και "οικονομολόγοι" να μας πουν ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, διότι η συγκεκριμένη χώρα είναι πολύ μεγαλύτερη και ισχυρότερη από την Ελλάδα και γενικότερα, δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης.

Απαντάμε πως ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ δεν ισχυροποιείται με τις πρώτες ύλες και τον πλούτο που έχει, αλλά με την ΣΩΣΤΗ Ή ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Για να καταλάβουμε τι εννοούμε, ας γυρίσουμε πίσω στο 1991, οπότε καταρρέει ο κομμουνισμός κι αναλαμβάνει ο Γλετσιν: Εκείνος, ξεκινάει την "θεραπεία - σοκ" της ρωσικής οικονομίας, με τις ευλογίες των ΗΠΑ και του ΔΝΤ (τυχαίο θα ήταν...).

Το αποτέλεσμα; Οικτρό. Η φτώχεια καλπάζει σε μεγέθη μεγαλύτερα της πρώην ΕΣΣΔ, το οργανωμένο έγκλημα και οι αρχιμαφιόζοι λειτουργούν ως οικονομικοί ολιγάρχες κλπ.

Ο Γέλτσιν παραιτείται και την θέση του παίρνει ένας παντελώς άγνωστος νεαρός τότε, ο Βλαντιμίρ Πούτιν: Παρότι "άβγαλτος", ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! Σημειώστε ότι αυτό δεν το έκανε όταν δεν το είχε πλέον ανάγκη, αλλά εν μέσω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης.

Έπειτα, προχωρεί σε μεταρρυθμίσεις, όπως: Αυξομειωμένο ΦΠΑ (5 ως 15%) σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κίνητρα ανάπτυξής τους. Μείωση του γενικού ΦΠΑ από 35% (!!!) σε 24 αρχικά και 13 έπειτα.

Το κυριότερο: Δημιουργία των λεγομένων "Εθνικών Πρωταθλητών", που περιλαμβάνουν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι Gazprom, Rosneft και United Aircraft Corporation.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Κατάλαβαν τώρα οι αναγνώστες τι εννοούμε όταν λέμε πως μπορεί να υπάρχει ελεύθερη αγορά, αλλά ελεγχόμενη από αυστηρούς ΕΘΝΙΚΟΥΣ κανόνες;




Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους...
Επίσης, ο Πούτιν ΠΑΤΑΞΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τους εγχώριους "ολιγάρχες" (κάτι αντίστοιχο με τους δικούς μας νταβατζήδες), ελέγχοντας φορολογικά τις επιχειρήσεις τους, κλείνοντας φυλακή πολλούς και αναγκάζοντας στην αυτοεξορία άλλους!

Ταυτόχρονα, ενισχύθηκαν όχι μόνο οι μεγάλες βαριές βιομηχανίες, αλλά και ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ επιχειρήσεις: Επίσης, προσελκύθηκαν ΚΑΙ ξένες επενδύσεις, που όμως υπόκεινταν σε αυστηρό κρατικό έλεγχο πρώτα, έτσι ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ την Ρωσία, ούτε τους κατοίκους της!

Αυτά και άλλα πολλά, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ , έκανε ο Πούτιν, μεταμορφώνοντας την υπό διάλυση χώρα του (με τη "σωτηρία" του ΔΝΤ) σε οικονομία - πρότυπο, σύγχρονη και φιλελεύθερη, ΑΛΛΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΓΟΡΕΣ"!

Θα πουν κάποιοι, πως η Ρωσία έχει τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές με πετρέλαιο, αέριο, σιτηρά κλπ: ΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΕΛΤΣΙΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ! Γιατί λοιπόν δεν ωφελούταν από αυτές;

Η απάντηση είναι απλούστατη: Διότι όταν κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για τους ξένους "δανειστές" παρά για τον λαό του, καταλήγει να δώσει Γη και Ύδωρ σε αυτούς, στερώντας και τα βασικά από τους συμπατριώτες του!

Αυτό κάνουν οι εγχώριοι προδότες μνημονιολάγνοι, αποφεύγοντας να μας πουν πως εκτός από τους φίλους τους εβραίους τοκογλύφους και τους κομμουνιστές, υπάρχει και τρίτος δρόμος:

Αυτός της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σε ελεύθερη αγορά, με κανόνες όμως και τάξη που προασπίζουν το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!
Κι όπως αποδείξαμε με το παρόν άρθρο, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ένας τέτοιος δρόμος για κάθε χώρα: Αρκεί να κυβερνάται από φλογερούς πατριώτες και όχι συνειδητούς εθνοπροδότες!


hellas-orthodoxy
http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_6970.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: