Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μπράβο Πάνο...

Μετά τη μεγαλειώδη εκλογή του Πάνου Παπαδόπουλου ως πρόεδρο του λιμενικού ταμείου έπεσε κλάμα στις "ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις" Κώστας, Βασίλης, Πάνος, Θάνος, Αντρέας, Σοφία... και Μεγαλοπρεπής υπέστησαν ένα ελαφρό σοκ... δηλ τι ελαφρό μάλλον μεγαλούτσικο ήταν. Το φυσάνε και δεν κρυώνει. δεν μπορούν να φανταστούν ποιος τους...άδειασε με τέτοιο τρόπο!!! Με το δίκιο τους οι άνθρωποι. Τόσα σχέδια έκαναν, τόσα ταξίματα και υποσχέσεις δόθηκαν.
Όλα αυτά είναι ένα ελάχιστο δείγμα για το τι τυφώνας έρχεται στο πασοσκικό στρατόπεδο. Ένας τυφώνας που θα εξαφανίσει κυριολεκτικά όλα τα λαμόγια και τα ζωύφια που τόσο καιρό μας είχαν μπει στη μύτη και είχαν καταντήσει τόσο ενοχλητικά. Όλοι οι μεθύστακες κερατάδες που πριν δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους αποφάσισαν με την υποστήριξη των διαφόρων αφεντάδων τους ότι έπρεπε να πάρουν και θέσεις.... πήραν λοιπόν τα 3 μόνο κουκιά τους και ησύχασαν. Περαστικά παίδες και σε σας και στους φίλους σας!!!! Είναι μόνο η αρχή.
Πάντως ακούστηκαν και κάποιοι διάλογοι μεταξύ τους αλλά επειδή είναι σε "άπταιστα γαλλικά" και δεν μεταφέρονται εδώ βρήκαμε ένα τραγουδάκι που τα λέει ίδια.





http://antidimos.blogspot.com/2012/01/blog-post_9169.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'ερχεται θύελλα για τα πασόκια.Δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο

Ανώνυμος είπε...

to kalytero neo gia ton nomo mas