Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Χανιά: "Κούρεψαν" κατά 70% χρέος δημοσίου υπαλλήλου!

Μια ακόμα δικαίωση ήρθε αυτή τη φορά από το Ειρηνοδικείο Χανίων, το οποίο «κούρεψε» κατά 70% τα χρέη μιας δανειολήπτριας. Όπως διαβάζουμε στα haniotikanea, η εν λόγω


κυρία ήταν δημόσιος υπάλληλος, η οποία χρωστούσε συνολικά σε δάνεια και κάρτες, το ποσό των 112.656 ευρώ. Ο μηνιαίος μισθός της ήταν 1.027 ευρώ, με αποτέλεσμα το....
τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Την είχαν πνίξει τα χρέη, το εισόδημα της είχε χαθεί και είχε απελπιστεί.

Αποφάσισε λοιπόν να ενταχθεί στο νόμο 3869/2010, και τελικά, δικαιώθηκε πανηγυρικά από το Ειρηνοδικείο Χανίων, το οποίο και έκανε δεκτή την αίτηση της. Πλέον, η εν λόγω δανειολήπτρια μπορεί να χαμογελά ανακουφισμένη, αφού με τον μισθό των 1.027 ευρώ έπρεπε να συντηρήσει τρία ενήλικα παιδιά, και ήταν και χωρισμένη, ενώ φιλοξενούταν στην οικία των γονιών της.

Συνολικά, είχε χρέος σε τρεις Τράπεζες από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, ενώ δεν διέθετε κανένα περιουσιακό στοιχείο. Να σημειώσουμε, πως η ανακουφισμένη δανειολήπτρια, είναι μέλος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η οποία και συνέδραμε οικονομικά στα δικαστικά έξοδα.


http://www.trelokouneli.gr/2012/01/70.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: