Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Όπου Αυγοτάραχο Τρικαλινός και το Αιτωλικό

Ακόμη μια φορά ο Ζαφείρης ο Τρικαλινός μας εκπλήσσει θετικά. Το Αυγοτάραχο Τρικαλινός επιλέχτηκε από τον σπουδαιότερο Σεφ του πλανήτη κ. Ferran Adria, ως ένα από τα 30 καλύτερα προϊόντα του κόσμου .
Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι ο Ζαφείρης δεν μας κάνει απλά υπερήφανους με την επαγγελματική του δραστηριότητα, αλλά μας δείχνει το τρόπο και τον δρόμο προς την επιτυχία.
Από όλο το Αιτωλικό ένα δυνατό μπράβο στο Ζαφείρη και μια ευχή, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.


Ακολουθεί το κείμενο που αλιεύσαμε στο agoschannel



Στα καλύτερα προϊόντα του κόσμου το Αυγοτάραχο Τρικαλινός. Εκτύπωση
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011 10:35
FRAGILE FEAST 008Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η θετική είδηση των τελευταίων ημερών όσον αφορά την ανταπόκριση που έχουν τα Ελληνικά Προϊόντα τα οποία ακολουθούν τους κανόνες της αγοράς . Το Ελληνικό χαβιάρι και συγκεκριμένα το Αυγοτάραχο Τρικαλινός επιλέχτηκε απο....τον σπουδαιότερο Σεφ του πλανήτη κ. Ferran Adria, ως ένα απο τα 30 καλύτερα προϊόντα του avgotaraxoκόσμου . Ο διεθνούς φήμης Σεφ που προτιμάει το Αυγοτάραχο Τρικαλινός για τα πιάτα του στο διάσημο El Bulli έστειλε στις πελάδες που βρίσκονται στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό τη φωτογράφο και συνεργάτιδά του, κ. Hannah Collins η οποία αποτύπωσε την διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και τυποποίησης του ΄΄Ελληνικού Χρυσού ΄΄ και στην συνέχεια μετέφερε την εμπειρία της στο Βιβλίο Fragile Feast,Routes to Ferran Adria. Στην εισαγωγή για το Αυγοτάραχο του Ζαφείρη Τρικαλινού υπάρχει και η φωτογραφία της Ακρόπολης . ΄΄ Η Ελλάδα έχει την δική της θετική εικόνα , το δικό της άρωμα και την δική της γεύση ΄΄ τόνισε στο Agroschannel ο Ζαφείρης Τρικαλινός . ΄΄Για εμάς η αναγνώριση αυτή είναι μια επιβράβευση της προσπαθειάς μας αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσα όταν είδα τον γαλανό ουρανό με την Ακρόπολη μέσα σε ένα βιβλίο που θα το διαβάσει όλος ο πλανήτης δεν περιγράφονται ΄΄ κατέληξε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: