Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εξευτελισμός Πεταλωτή στο Αγρίνιο !


Δριμεία κριτική άσκησε ο Πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Γεράσιμος Τσούνης για την ασκούμενη οικονομική και κοινωνική πολιτική αλλά και τους εργατικούς και ασφαλιστικούς νόμους που καλείτε να εφαρμόσει η δικαιοσύνη τονίζοντας ότι "Για τη δικαιοσύνη είναι πιο βασανιστική η συγκυρία γιατί η....τελευταία θα κληθεί να εφαρμόσει εργατικούς νόμους που έχουν παραχθεί σε εχθρικό περιβάλλον μειωμένης Εθνικής κυριαρχίας." Σε άλλο σημείο ο Πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ανέφερε "Οι άφθαρτες από το χρόνο αξίες του δικαιικού μας συστήματος όπως η καλή πίστη , η ευνοϊκότερη για τον εργαζόμενο μεταχείριση, η προστασία απέναντι σε όποια καταχρηστική συμπεριφορά του εργοδότη οι οποίες κατά τη διαδρομή του χρόνου κυριολεκτικός αποθεώθηκαν από τα Ελληνικά Εργατοδικεία είναι αμφίβολο εάν πλέον αποτελούν στα χέρια της δικαιοσύνης αποτελεσματικά ιατρικά εργαλεία για την αποκατάσταση των ακρωτηριασμών."


Άμεση ήταν η απάντηση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτή ο οποίος καλεί το δικαστικό σώμα να επιτελέσει το έργο του όπως το επιτάσσει το Σύνταγμα προς όφελος των πολιτών υποστηρίζοντας ότι ο λόγος του Προέδρου του Εφετείου Αγρινίου είναι πέρα από τα όρια της δικαιοδοσίας του για ζητήματα των οποίων την ευθύνη έχει η Ελληνική Βουλή και τα εκλεγμένα από τους Έλληνες πολίτες μέλη της.




http://www.trelokouneli.gr/2011/10/blog-post_127.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα τα γελοια υποκειμενα του πασοκ στηριξαν το εφετειο στο αγρινιο

Ανώνυμος είπε...

KOIΤΑΞΤΕ ΧΑΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΑΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ..ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΤΟΠΙΚΙΣΤΩΝ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟΤΕ..ΜΩΡΑΙΤΗΣ,ΣΩΚΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΑΗΣ,ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τι φάτσα γαλακτομπούρεκου κι αυτός ο Πεταλωτής? Αμ ο Θανούλης αγωνία για τον φακό; Δεν έβλεπε την ώρα να παρουσιάσει το καινούριο χιτλερικό του κούρεμα!!! Βρε παιδιά τον Γαλάνη και τον Φραγκούλη δεν είδα, δεν πιστεύω πως έχασαν αυτά τα λαμόγια τέτοια ευκαιρία μια γειτονιά κόσμος?

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα πασοκοειδή σε παράταξη όπως και κάτι απίθανοι νεοδημοκράτες που νομίζουν οτι με το εφέ παράγουν πολιτική.Μωραίτης και Σώκος φυσικά είχαν την πρωτοκαθεδρία.Παπανδρεικοί σκληροί γνωστοί σήμερα αύριο θα τρέχουν να γλυτώσουν από την οργή του κόσμου